Hulyaa12-- 8 haftamzdayz ve ben hala hiç hissetmedim bu his konusunda cinsiyet ile alakalı yorum yapila biliyrmu doğruluğu varmı mesela erkek erken oynar ama kız çocuğu daha geç oynar gibi söylentiler
Zuhal14 Hulyaa12-- 😂 1. Hissetmen için çok çok erken 2. Öyle şeyleri kim uyduruyorsa öyle bişey tabiki yok hurafe
sennur26 Hulyaa12-- bende 12+1 oldum kayınvalidem şimdiye kadar hissetmediysen kız olucak diyo ama ben pek inanmıyorum. İlk gebeliklerde daha geç hissediliyormuş. Bence daha erken hissetmek için 🥰
Tugbaaelbr Hulyaa12-- bence ilgisi yok benim kız ama 20.haftada hissetmiştim ilk kez, yengemin erkek daha geç hissetti o
01gamze01 İlk gebeliğim. 23. Haftada hissettim. Aktif olarak 28 itibariyle düzenli hissetmeye başladım. Herkes erken hissedecek diye bişe yok. Karın kaslarınız sıkıysa ve ilk gebelik ise biraz geç olabiliyor.
Zelis44 @Hulyaa12–#112384818 hafalik hamileyim hala bebegin hareketleeini hissetmiyorum ve 3.cocugum sizinki daha cok erken
Nuray23 Doktorum bana 20.haftayi bulur hissetmen dedi veya 21 22 dedi . Bende 16.haftama gircem yarin. Heycanla bekliyorum bakalim 😊
Busraslan94 Ben 13.haftada ufak bir göz seyrimesi şeklinde hissetmiştim..veya bağırsakların çalışır da bı kıpırtı hissedersin ya öyle öyle hissetmeye başlamıştım doktor onlar bebek demişti 🤗 8 çok küçük
SinemKeskinsin1 17.18 gibi hissetmeye başladım şuan 22 haftamdayım sürekli hissediyorum geceleri falan gözle bile görülüyor ama sizinki daha çok erken ☺️🙏