- Düzenlendi
Kızlar tüketiyor musunuz bilmiyorum ama kokoreç beyin çorbası çok canım çekiyor. Koko yemedim ama beyin çorbası içtim. Az az mı yemek lazım yoksa hiç yememek bi gerekiyor. Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Kızlar tüketiyor musunuz bilmiyorum ama kokoreç beyin çorbası çok canım çekiyor. Koko yemedim ama beyin çorbası içtim. Az az mı yemek lazım yoksa hiç yememek bi gerekiyor. Bilgisi olan paylaşabilir mi?
deletedmom24 Bende karın yedim ama çok yemedim canım çok istiyordu en azından tatmış oldum.İlk 3 ay yemeyin diyorlar am abartmazsak sorun olacağını sanmıyorum canım sen yine de doktoruna da danış.
Ayse1608 teşekür ederim.
Aslinda cok faydalı arkadaşlar kelle ve paça çorbasi icmenizi öneririm ben 3.5 aylik hamileyim cok ictim cok sükur hic bisey olmadi aksine daha guzel buyumus yavrusum kemikleri falanda saglam olur bence tüketin derim
Ben bi defa kokorec yedim 14. Haftada. Çok istemişti canım napiyim. Abartmayınca bişey olmaz bence
Kelle paça çorbası falan evet aşırı besleyici bende öneririm. Kokoreç çok seviyorum canım istediğinde de yiyorum ben bi sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum açıkcası arkadaşlar.
deletedmom24 bn kokoreç çok yedim cnm bilmiodum valla biseyde olmadı suukur
Bende 14. Haftalık hamileyim kelle paçayı çok seviyorum ama doktor hamilelikte sakatat asla tüketme dedi 😔
Umkmeryem bi kereye mahsus yemiş bulundum artık beyin 😞
Ben ilk aylarda canım çekince çeyrek kokoreç ve 2-3 midye yedim. Kelle paça sorun olmaz. Kırmızı etli isteyin. Besleyici olur.
deletedmom24 bende yedim herkez ye faydalı olur diyor hatta 🤔
Umkmeryem terettürde kaldım kokoreç hijyen olmayabilir belki ama beyin falan?? Bilemedim
deletedmom24 dalak ciger bebekte leke yapiyomus onun disinda fazla sakatat salam sosis ve sucuk tuketimi bebege cok zararliymis canim netten arastirabilirsin
att onları yemiyorum zaten tiksindim.