Tugce16_ Kızlar etle aram yok kokusu bile aldgm zaman midem bulanıyor kusuyorum yiyemiyorum, hamilelikte et tuketmeyen bebekler i nasıl dünyaya geldi bi sorun varmıydı?
Merveacar97 Tugce16_ valla İlk oglum da arada et yedım ama balık hıc tuketmedım 2. Oglum da da 8. Aya gırdım bıkere balık yedım oyle hergun kuruyemıs yıyım sunu yıyım drmıyorum masallah oglum gayet zekı bır cocuk 3 yasında ben Bı eksısını gormedım
Bugleemm Tugce16_ balık ben de yiyemiyorum yaa bi gün yiyelim dedik eşimle gittik güzel yedim hiç bir sorun yok ama o balık sanki midemde canlandı kokusu mafetti beni 2 gün istifar ettim yemiyorum ben de 😐 köfte felan yemeye zorluyorum kendimi halen bile geçmiş değil mide bulantılarım 25. Haftaya giricem arada istifar ediyorum yeyip kendimi perişan edeceğime yemiyorum napıyım başka şeylerden almaya çalışıyorum bende vitaminimi 😑 yumurta felan da asla tüketemiyorum 🤦🏻♀️
Happybabyyy Tugce16_ ben veganim. 7 aylik oldum. Su ana kdr her sey normal. Et faydali bi sey degil ki. Et yiyende de b12 eksik. Vitamin olarak alabilirsiniz onu. Et aksine hep zarar. Baklagil ve kuruyemis yiyin her sey onlarin icinde. Kuru incir kuru uzum. Bu saydiklarim ete bin basar.
Happybabyyy Tugce16_ sut urunu tuktletiyorsaniz zaten proteini ordan alirsiniz. Veya kuruyemis, baklagil. Etin artisi pek yok. Cocukta sorun olcagini hic sanmiyorum. Fakirlikten yiyemiyen binlerce insan var. Cocuklari zehir gibi. Oyle dusunmeyin.
kubuduru Tugce16_ kardeşimin eşi eti ağzına sürmez hamileyken de yiyemedi ama yeğenim gayet güzel bi kiloda doğdu
gamzelinaz Tugce16_ ben de et balık yumurta yiyemiyorum. Zorlasam sürekli agzıma yediklerim burnuma kokusu geliyor kendimden tiksiniyorum. Normalde de yiyemeyen biriyim zaten. İnsallah sıkıntı olmaz.