Fatmasp ya aslında tam olarak bilmiyorum varis midir ama elimin ustundeki damarlarim bile cok belirginlestigi icin.. Ozellikle sabahları kalkinca parmaklarımin bogum kusmina kadar bile kapatmaya calısırken canim aciyo iki haftadır belirtileri yeni yeni yasamaya basladim. Bacaklarimda da varis kadar ince damarlasma degil ama genel olarak tenim beyaz zaten yesil yesil kalin damarlarim daha net gorunuyo. Ama lasere gidiyodum hamilelikten önce o yarım kaldı iki uc kere agdaya gittim bi aydır ve ozellikle su ara cok canim sıkılıyor gitmek istiyorum bacaklarima da mi gitmim. Bi de genitali nasıl halledim o zamsn? 😑😢😒 Karnim büyümeye basladı evet o da iki uc haftada oldu 24 bitecek yarın obur gun.. Goremiyorum da. Esim alır. Aliyodu da onda sıkıntı yok ama ben komut veriyordum :d suan goremiyrum o yuzden soylemiyrum. Hala iliski yasagimiz olmadığı icin de devam ediyoruz her seye ama ben kendim sıkılmaya basladim. Hep dikkat eden biri için kendim için bekarken daha beterken suan aman hamileyim napim diyemiyorum..