Ftmaaaa Travel olmayan kullanışlı doğduğu andan itibaren kullanılan çift yönlü tamamıyla yatan tabi birazda gösterişli 😉 bi bebek arabası tavsiyesi olan var mı
TeacherrMom Ftmaaaa Kraft kabin sistem. Bende tıpkı dediğin kriterleri araştırarak buna karar verdim henüz almadım ama onu alcam sanirm canım. Tek sıkıntı puseti olmaması ama onu da ayrı alırım artik
zynb_ozkn Ftmaaaa civilde şu an indirimde travel sistem pusetiyle beraber 800 liraya düşmüş bakabilirsiniz🥰
Plump27 Ftmaaaa ben mağazada pierre cardin karma bebek arabasını sürdüm hafifliği güzelliği beni benden aldı. Canlı görmek daha güzelmiş. Puseti de üstüne takılıyor. Ben travel pierre cardin twist plus tercih ettim. Eğer kabin boy isteseydim karmayı alırdım 👍
Tugce1803 Ftmaaaa gayet güzel, hafif ve kullanışlı tek elle kapanabiliyor, çek çek sayesinde rahatlıkla taşınıyo uçakta kabin kısmına alabiliyosunuz
Ftmaaaa zynb_ozkn araba zaten ağır olduğu için çocuk bir yaşına kadar kullanılıyo daha sonra çocukta ağırlaştığı için arabada ağır kullanilmiyomus alanlarda sonrasına degistiriyolarmis