Necvaayyldz şuan eşinin rahatsızlığı değil senin rahatlığın önemli ve bunu okudum aşırı sinirlendim duygularımı dile getirmeden rahat edemeyeceğim annem yaşasaydı hayatta olsaydı annemi seçerdim ve eşim hiçbir şekilde tepki gösteremezdi hatta annemi uzun bir süre yanımda tutardım 20 gün neki 20 gün bile dişini sıkamayan adamı bi ömür hayatımda tutmam benim düşüncem herkesin kararına saygım sonsuz ama bu senin kararın değil tamamen eşine yönelik gidiyorsun, o seni dünyaya getiren kadını bilmem kaç senelik eşine bu şekilde tercih sunuluyorsa o da senin yanlışın çünkü bu tavizi vermişsin bizim annelerimize ihtiyacımız var istersek 50 yaşında olalım yine olacak benim annem göremedi torununu ben 1 aylık gebeyken vefat etti şimdi 36. Haftamdayım ve annemin yokluğu o kadar çok işlediki en sevdiğini kaybetmenin acısını sev sevdiklerini kaybedenler bilir o yüzden annen gibi o lohusa döneminde kimse kahrını çekmez kimse seni onun kadar düşünmez o yüzden iyi karar ver dediklerimi yanlış anlama anne lafı geçince kendimi tutamıyorum hepsi bu 🙏🏻