Neslihan1903 Anne54 bana ikili teste %80 kız dedi bakalım şimdi 15 haftalığız haftaya randevum var o zaman kesinleşecek 🤗
Dyguklc Anne54 test sonucunda sadece down sendromu ve biseye daha bakiliyodu trisomimiydi neydi cinsiyete bakilmiyo ha zaten 12. Haftada falanda xok net anlasilmiyo cinsiyeti bana 12 de erkek dedi 13 de kiz simdi 16. Haftaui bekliyoruz nestlesjrse eger
Anne54 Tugce38 tarama testinde nasıl gördü anlamadımki canım normal test sonucunda cinsiyet belli olıyormu
Tugce38 oykuduru21 yok test dedim kan değerine bakılıyo canım ultrasonda ense ölçümü yaptıktan sonra baktı ama bagdas kurmuş benimki göremedi
Anne54 Neslihan1903 heh bundan bahsediyorum çünkü yarın doktorumu arayıp test sonuçlarımı öğrencem tahminde bulundu geçen hafta ama yine sormak istiyorum cinsiyet bellimi diye eğer testten öğrenilmiyorsa rezil olmim dedim 😀
zorlufnd Neslihan1903 ikili testi 12 haftalikken mi yaptirdiniz o zaman cinsiyet bakilabiliyor mu benimde o zaman randevum varda merak ettim
Neslihan1903 Anne54 hayır canım test sonucundan öğrenilmiyor o an bakarken söylüyor 😂 incelerken ne dediyse artık 16 hafta netleşiyor teste yani kağıtta yazmıyor 🤗
Neslihan1903 zorlufnd evet 12. Hafta ama tahmin yani kesin bir şey demiyor doktor bebekler alakalı bir şey 🤗
Gulenay1234 Ben de dört gün sonra ikili tarama testine gireceğim inşallah. Merak içindeyim ben de başta tabi sağlığı iyi olsun da kız erkek fark etmez tabi