Ozlemoz Kızlar nişanım Salı günü gelmişti şuan Bi anda karnımın altından ağrı gitmeye başladı adet sancısının biraz, daha fazlası doğum sancısı mı bu sizce
Havvanuur Ozlemoz benimde dun geldi nisanim ama bugunde geldi hatta bugun 3 kere geldi suan da böyle sıkıştırır gibi bi sanci gibi kasilma gibi bisey giriyor ve geciyor hemen buraya girdim post acacaktim sizin postunuzu gordum nasil bi sanci giriyor
Havvanuur Ozlemoz ilk.gebeligim oldugu için oldukça tecrubesizim acaba hani baski gibi mi diyorum dediğiniz gibi adet sancisinin şiddetli versiyonu
Fasulyecim Ozlemoz evde bir odadan odaya yürü sürekli ilk doğumumda benim de nat de sancılar çıkıyor yalnız ben hissetmiyprdum aynı gece evde bol bol yürüdüm sonra belden kasığa hafif hafif ağrı girdi meğer sancı işte oymuş ama ben ilk olduğu için bilmiyordum sonra yorulup uyudum sabah kontrole gittiğimde doktorum sen yürü en son alıcam dedi ben yine aynı ağrılar yaşadım ama yine anlamadım ama bu defa duvara tutunyordum ağrıdan tam muayneye geçtim suyum geldi doktor şok oldu tabi😂
Sineemm Ozlemoz hareketini değiştirdiğinde rahatliyorsan bu kasilmadir diğer türlü doğum sancısı düzenli aralıklarla gelir mesele bı anda yavaş yavaş gelmeye başlar sonra kesilir bir süre rahat edersin sonra aynı şeyi tekrar yaşarsın bunu düzenli aralıklarla gelmesi ve hareketini değiştirsem bile geçmemesinden anlayabilirsin 🤗
Ozlemoz Havvanuur benim, de nişanım Salı gününden beri gelmeye devam, etti ama şuan değişik Bi ağrı var bilmiyorum yalancı olanlara, benzemiyor adet ağrısı gibi falan, değil
Havvanuur Ozlemoz gece boyunca çektim diyebilirim ilk basta yarim saatte bir girdi daha sonrasında gecti ara ara yokladı gitti tuvalete cok sik ciktim suanda iyiyim ne yapsak ki ya sen nasil oldun
nimnih Dinlenince geciyorsa yalanci kasilmadir. Ne yaparsaniz yapinca gecmiyorsa ve siddetleniyorsa gercek kasilma
KbraAkyol Doğum sancıları kızlar artık yalancı sancınız olmaz nişandan sonra. Su sızması varsa doktora gidin ama yoksa evde çekin biraz bence tavsiye 👍🏻 Nst ye baglı çekmek çok zor oluyor sancıyı.
Ozlemoz KbraAkyol su sızması yok çok tuvalete gidiyorum sadece ve ağrı biraz sakinliyor sonra çoğalıyor
merve5051 KbraAkyol ikinci gebeliklerde doktor önermiyor evde çekmeyi açılmalar bianda hızlı ilerliyormuş
Yenibebekyeniheyecan Ozlemoz senin canim dogum sancin başlamış qaliba bi hastaneye git derim ilk bebekte insan tecrübesiz oluyor baskıda veriyorsa dogum sancısıdır
Ozlemoz Fasulyecim Fasulyecim nasıl uyudun ya bu ağrı ile nasıl uyunabilir kii şuan baya girip girip çıkıyor resmen 🙆🙆
Fasulyecim Ozlemoz inan bende bilmiyorum ama 😊 ben kendi sancılarımı çok ağır hissetmiyordum taki suni verilene kadar tabi
Ozlemoz Sineemm aynı dediklerinizi yaşıyorum şuan geliyor gidiyor geri geliyor falan hatta şuan gitti öyle yazabiliyorum 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Yenibebekyeniheyecan Ozlemoz sancını takipe al evet adet sancısı gibi geliyor ilk 1 saatte 1 sonra yavaştan siddetleniyor Allah sag salim kavuşmayı nasip etsin yavruna
Ozlemoz Yenibebekyeniheyecan hastanede geri gönderiyor eve genelikle çok dayanamıyorum dediğimde gidicem inşallah
Sineemm Ozlemoz ilk gebelin ise panik yapmamani sancin sıkılaşana kadar hastaneye gitmemeni tavsiye ederim çünkü hastanedeykendaha çok panik oluyorsun gir güzel bir ılık duş al rahatla acilman kolay olsun 🤗
Yenibebekyeniheyecan Ozlemoz güzel haberlerini bekliyoruz bol bol yürüyüş yap ve nefesini kontrole al inşAllah bir nefeste kurtarırsın
Yenibebekyeniheyecan Ozlemoz inşAllah zaten canım sizin burda ya suyun gelicek yada nst 100 çıkicak doğuma alınmak için bunu anladım ben Allah yardimcin olsun kuzum dualarım seninle ve bebeğinle