Zehramoms Bu haftalarda olup tık yok diyenler , tık yok derken herangi bi kasık agrısı ufak tefek sancılardamı yasamıyor merak ettim. Bu haftalarda olup agrı sızı yasamayan varmı gerçkten
Busraaras Zehramoms biz bu gün 40 haftalık olduk tık yok 😅 geçen hafta pembe lekelenme oldu akşaöları ufak ufak kadık ağrıların karın krampları ve akıntı başkada birşey yok dünde alttan muane oldum ebeler rahim duvar gibi hiç yumuşama yok dediler salı günü son kontrol büyük ihtimal doğum planlamadı yapılcak 🙃
Svde Zehramoms 39+4üm kanala dahi inmedi. Canım sıkılmaya başladı bu duruma yaa ağrılarım var ama sonucu yok
Zeytin Zehramoms benimki arada tıklıyor 😅 açılmam var 3cm. Kasık ve bel ağrım da oluyor hatta bir gün acilen hastaneye gittik doğuruyorum diye iki saat sonra sancım durdu. Geçen akşam yine ağrım oldu galiba bu sefer geliyor dedik bir saat sonra sancım yine durdu 🙈 şimdi artık takmıyorum kafama 6 günüm kaldı bakalım 🤔
Zehramoms Busraaras o zaman tamam benim demekki tık var 🙂) 37+6 da doktor 1cm acık yumuşamışta dedi 🙂 allah sizede kolay dogum nasip etsn
Zehramoms Svde bol yürü plates topuyla egzersizler var onlarda işe yarıyor diyorlar. Hurma da işe yarıyor
Zehramoms Zeytin 😃 Bende öyle oluyorum arada diyorum heralde doğcak ama o sancı bambaska oluyo bele vuruyo falan anlarsın diyolar onun için bekliyoruz. Zaten daha 38+4 üz. Doktor yarın için ptesi perşembe arası dogurursun dedi ama bakalım yarın görüceiz
Busraaras Zehramoms aaa ozaman hiç ses etmeyin ve şükredin bende ne açıklık ne yumuşama vallahi tık yok normal doğumu çok istiyorum ama gidişat sezaryen gözüküyor salı günü belli olacak 😅
Svde Zehramoms ayaklarım ellerim son bir haftada şişti. Bu programdada bugünün bilgilendirmesi olarak kendinizi küçük bi fil yavrusu gibi hissediyo olabilirsiniz diyo😅 gerçekten öyle
Yarensmom Zehramoms canım ben kaç kilo hurma yedim hatırlamıyorum ama ses soluk yok biişe yaramıyor yani 39 +2 yim bende
EsraUlurak Zehramoms bizde 39+5 olduk ara sıra sancı ğibi bi şey oluyor ama doktor açılma yok herşey normal diyor birde karnım sertleşiyor Çarşamba tekrar gel dedi bakalım ne olacak 🤷🏻♀️
Sedabezirkan 38+2 yim belde ve kasiklarfa hic agri yok.arada vajinal agri ve karnimda cok fazla kasilma oluyor o kadar
Bgmbgm Zehramoms bnm hiç belirtim yok şuan 39+0 oldum geçen hafta nts de sancim çıkmıştı ama ben hissetmiyordum ztn düzenli değildi bidaha ertesi gün girdim o sancida çıkmadı 😌 en ufak bir belirtim yok okadar yürüyüş o kadar merdiven inip çıkma bakalım bekliyoruz
Zehramoms Busraaras en kötü suni sancıyla dogur sezryan dşünme bence. Ayrıca bellide olmuyo cok tanıdıgım tık yokken son günlerde 4 cm acıklıkla 2-3 saatte bebegini dogurdu. Ablam böyle oldu ama msela benim 37. Haftadan beri acıklığım var ara sıra agrımda var.
Ilkannelik 39 icindeyim bende ama hala hafif bebekte toplanmalar haricinde birazda kasıklarda ağrı oluyor ara ara . Oturunca kalkmaya çalışınca bacağıma agri giriyor biraz yürüyünce ağrı da geçiyor böyle birşey yaşayan da var mı?? Sağlıkla gelsinler 😊
Zehramoms Ilkannelik agrı gecmesi olmuuor benim malesef. Toplanmalarda cok önceden basladı. Anlasılan benm dogurmama cok az vaktm var. 2-3 saat sonra doktora görünce bakıcaz ne dicek
Mzeynepp Zehramoms benim var agrılarım ara ara. Şu anda da var mesela 38+3 üm. Ama henüz kanala girmemişti 🙂
Busraaras Zehramoms çok güzel gerçekten senin adına çok sevindim doğum sürecine girerken açıklığının başlaması çok güzel darısı başımıza artık dediğin gibi son ana kadar bizlerdede inşallah açıklık olur sezaryena gerek kalmaz duam bu 🙏☺
Pinaryyim Ara ara sancılar dışında bnm hissettigim hiç bşey yok 38+5 im 2saat sonra doktor randevum var bakalım nolcakk