aysgks_34 Beyzabyk siz mi gününü seçtiniz Dr unuz mu ☺️ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah
Beyzabyk aysgks_34 günü ben seçtim en başından istediğim tarih 20 kasımdı özel tarih olduğu için 😄 amin canım benim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı🥰
Dyguklc Damlarrcan o ben oluyorum 😀 korktugum icin sezaryeni tercih ediyorum insallah sizde hayirlisiyla sagliklica dogumunuzu yaparsijiz
Serapemre Damlarrcan bende varım onların ıcınde🤣hatta eşim direk benı bayıltıp alsınlar dıo 😁bir serklaj gecırdım ben hastane yıkıldı tanımayan kalmadı benı doğumda dırek odada bayıltıp gotursunler dıo eşim🤣
Imfromlastnight Bir ay önce genel anestezili oldum. Hiç pişman değilim. Her şey çok güzel ve kolay geçti. Ağrım sızım olmadı denecek kadar azdı. Yürüyüşte de zorlanmadım. Yine olsa yine yaparım. Valla çocuğa bakması daha zormuş:)
Deletedmom382 Damlarrcan bende sezeryanin sonrasinda korkuyorum ☹️ Normali bir kac saat cekerim gecer ama sezeryan gunler belki haftalar belki aylar bunyeden bunyeye toparlanma sureci farkli sonucta 😶😐