Crktnmltm 4.buçuk aya kadar istifra edip 7. Ayda niye başlar ?? Günlerdir mide bulantım mide yanmam mide öğürtü. Kusmada bugün başladı . Neden olur peki ??
Suzan Crktnmltm bende de aynı şekilde oldu Kusma yok şu an ama şiddetli yanma ve sabahları ve gece tutan bulantılarım var ☹
Zezell Crktnmltm Canım yok normal degil pek ..genel kan tahlili yaptır doktordan..bende karacigerimde tas ve çamur cıktı mide bulanti ve kusmayi sordu ..son 3 ayda baska sorunlsr cikacagindan ihmal etme
Seftali @Crktnmltm bende de başladı ve pzt günü doktoruma sordum. Bu zamanlar da bebek mide bulantısı ve istifra yapmaz dedi be kan tahlili istesi. Karaciğer ve böbrek değerlerime bakıldı birde enfeksiyon ihtimali var tabi ki. Bence sende doktorun ile görüş canım
Crktnmltm Aden Gerçekten mi 😒 işte bu kötü umarım öyle olmazzz ne zaman rahatım desem birşey çıkıyor 😒😒
Crktnmltm Suzan insanı zorluyor böyle olunca Allah’a çok şükür sağlıklı olsunlar başka birşey istemiyor insan ama rahat bi hamilelikte geçirmek istiyoruz sanırım
Crktnmltm Kbratekel Başa gelen çekilir 🙏🏼 Eşim 4 çocuk isterken benim ilk hamilelikte bu kadar çekmeme kıyamayıp 1 tane olsa da yeter yoksa karıdan olucam dedi 😂😂😂
Kbratekel Crktnmltm cok sukur boylr seye canimm🙏🙏❤ bizimki henüz boyle dusunmuyo bakalim gorrcez minnak dogunca 😁