Gulseen Kızlar bu ilacı kullanan varmı? 9. Haftamdayım bu zamana kadar sıkıntı yapmamıstı ama sımdı ıctıkten sonra mıdemden resmen balık kokusu gelıyo ne yaptıysam gecıremedım ne yapsam gecer bu balık kokusu 🙄🙄
Deletedmom15257 Gulseen bende içiyorum hiç öyle birşey yok cnm bulantin varsa bu haftada koku hassasiyeti geçmiyor senin ondan olmalı
hafsa2020 Gulseen 12. Haftadan sonra veriyo doktor bu ilacı genelde.. şuan folik asit kullanmanız gerekmiyo mu 🤔
Hamdos Gulseen 3 aya kadar ilac kullanilmiyor diye biliyotum ama folik asit kullanabilirsin o cok iyi bende kullandim 3 ay boyunca sonra biraktim
YcelMlayimYldrm Gulseen canm bnde de oluyor o ben 9 aydır kullanıyorum o ilacı. İlacı içtikten hemen sonra üstüne bsyler ye o zmn gelmiyor o koku
Gulseen Deletedmom15257 bugunlerde midemi üşüttüm normalde gece alıyordum ama bugun gündüz aldm içtiğimden beri ağzımda balk varmıs gibi bı koku var 😷
Gulseen hafsa2020 içerisinde folık asitin de bulunduğu bi ilaçmış canm bi vok vitamınler bulunuyor.. balık yağı içeriyo ama mideme ağır gelmeye başladı 😑
Nurerdgn hafsa2020 bu ilac hem folik asit hem vitamin takviyesi hem omega 3 ve 6 iceriyor hamileligimden 1 ay once kullanmaya basladim ve doguma kadar kullan dedi doktorum ekstra bi folik asit kullanmadim bende belki arkadasin da doktoru o yuzden ekstra folik asit vermemistir...
Deletedmom15257 Gulseen ayyy kötü ben içince kollamıyorum direk su ıciyorum ve üstüne yemek yiyorum geciyo ama benim bulantı azaldı 16+4haftadayim
Deletedmom15257 Gulseen cnm azımaattigin gibi kollamıyorum ve hemen su içiyorum ardında hemen bisi atiyom azıma ve ben sabah içiyorum bulantı az azalmış ondan
Gulseen Deletedmom15257 bı kac lokma almıstm sadece naneli şeker atmıstm ağzıma geçsn koku dıe ama şeker bitince tekrar gelıyo kokusu
Gulseen Hamdos doktoruma danısıcam canmm ya başka bi ılaç isticem yada sadece folık asıtle devam edeym dıcem
Bhrygz Gulseen canim aynı problem bende de oldu.Vitamini içtikten bi yarım saat sonra afedersin ama geğirme şeklinde miğdemden gaz geliyor iğrenç bir balık kokusu ile.Ne yaparsamda geçmiyordu.Bende vitamini değistirdim şuan imom kullanıyorum sende danış doktoruna istersen
Gulseen Bhrygz aynen öyle canmm yazamadm mide bulandırmak gibi olmasn ama geğirme öldürdü beni balıktan tiksinen biriydim daha cok tiksindim 🙄🙄 o ilacdan memnunmusun canm doktoruma soraym onu
Bhrygz Gulseen memnunum canım aynı ilaç aslında içerik olarak rahatlıkla alıp kullanabilirsin artık o balık kokusu hiç gelmiyor.Dediğin gibi balik seven biriydim ama kaç aydır ağzıma sürmüyorum tiksindiğim için
Nurrrr Gulseen bnde ondn kullanıorm bazen geri tadı geliıo maden suyu tavsie ederim ama bazen ne yapsan da gelio cnku reflü oluo