Esra3460 MrvKA sancıların nasıl aradami yoksa düzenli mi geliyor… Sancin geldiğinde saate bak diğer sancı ile arasındaki süre kisaliyorsa geliyor demekdir
MrvKA Esra3460 sancım düzensiz canım o kadar sık değil yarın 40 haftama giriyorum güya doğum vakti ama yok bişey. Pazartesi gidicem bakalım
Yasmin96 Sibelcet Allah analı babalı saglıklı büyütmeyi nasip etsin inşaallah bende 40giricem yarın ama gelen gıden yok doktor bu gidişle 41de görürsün dedı artık gelsin istıyorum🥰😂
Sehribann Sibelcet ne guzel hikaye ya oldu bitti gibi bir sey olmus dogum😊 nasip olur insallah. Ben hic hurma yemedim suana dek son 7 gunum kaldi. Simdiden sonra yesem tesir eder mi acaba? Ne kadar yemeliyim? Pilates ve perine masajini duzenli yapiyorum iki haftadir.
Sibelcet Sehribann eder eder yeyiin 😍 ay vallahi aynennn oyle oldu bi anda oldu bitti ne oldugumu da anlamadim 😂
Mekselinda Evet yine bir tane daha doğumdan korkan hamileleri azıcık daha korkutacak bir doğum hikayesi daha okuduk keşke sabitlemeseydiniz böyle bi hikayeyi baştan sona sancı ve acı en sonunda sancılara değecek birşey yazmışsınız☺️ Sağlıkla büyütün bebeğinizi
Azizesoran Sibelcet Sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin Rabbim 🤲🏻😍 Hangi şehir ve hangi hastanede oldu acaba doğumun?
Cansss Sibelcet bahsettiğiniz hurma domates şeklimde olan meyve hurmamı yoksa Klasik iftar hurması mı
Doris Gözunuz aydin, Allah tum hamilelere nasip etsin kucagina almayi 🙏 neden 8 cm iken kesi attilar ve 10 cm acilmayi beklemediler bilginiz var mi?
Sibelcet Margaret soyle dusuneliim hurma yemeseydiim saatlerce o sanciyi cekebilirdimm ama ben 2 saat cektiim
Sibelcet Margaret soylee olduu evet aci doluu ama birde insanin aci esigine goree degisiyor tabi bunlar hurma acilmami kolaylastirdi belki yemeseydiim saatlerce gunlerce o aciyi cekebimirdim
Tuucee1907 Sibelcet Çok güzel maşAllah😍 Ben 33+3 haftalığım şu an. 1 er tane yemeye başladım hurma son bi 1 ay kala daha fazla yemeye başlayacam inşAllah🤲🏻🤰🏼👶🏻
Aysegulylmz Sibelcet benimde bugün 3 4 defe cok acik renk sanki yeni adet olcakmisim gbi pembe minik leke geldi ama arkasi yok.saatler gecti 2 3 tuvalete gitmemde gelmiyir dierinde geliyor heycandan bisey yapmyorum ama devamida yok sinir oldum. Ne yapsam acaba