Selaaam kızlaarr ✋😊 doguramiyorum diye acilan her postun altinda ben vardiim cunku bi an once gelsin istiyorduum 😍 ve geldi minik prensesim ❤ Tabi 1 ay oldu dogurali ama ben yeni yazma firsati buldym alisma sureci vs. Simdiii basliyoruum her seyden umidimi kesmis bir sekilde evimi temizlediim dusumu aldim ve uyudum dedim yani dogmayacak ve ben cuma gunu kontrole gidicem diyerek carsamba gecesi yattim yataga bisey akti bacaklarimin arasindan ben akintidir diyerek umursamadim hic ve uyudum 😂 gece sanciyla uyaniyordum surekli gaz sancisidir diye dusunup geri yatiyodum sanci gecince sabaha kadar surdu bu boyle her yarim saatte bir uyaniyordum sabah 9 gibiydi uyandiimm sancidaan kivraniyoruum ama hala dogum sancisi oldugu aklima gelmiyorr usuttum saniyorum yorgani tepeme cekiyorum ablamda bizde kaliyordu dayanamadim kalktim tuvalete gittm bi baktim kahverengi leke gelmis sancilarim 5 dakikada bir giriyor tabi sabaha kadar cekmisim sanciyi 😂 hemen ablami uyandirdim annemleri aradiik kahvalti felan derkeen benim artik cogaliyordu sancilarim hastaneye gittik 3 cm acikligim varmiis aldilar beni yatisa saat sabah 10.30 felan suni sanci verdiler ama kivraniyorum yerlerde tuvaletim geldi saniyorum tuvalete gidiyorum annem kiziyor tabi felan sonra gondermediler beni tuvalete 😂😂 ama ben israrciyim gitmekte artik ikinmalarim gelmisti bagiriyorum ikinmam geldi diye hemsireler ilk basta hic umursamadilar cunku bu kadar kisa sure icerisinde dusunmuyorlardi benimle birlikte birisi daha gelmis 5 cm aciklikla once o digurur gozuyle onu bekliyorlar ama ben dururmuyum😂 annem birdaha gitti sinra ebe geldi bi bakti acilmam 8 cm olmus saat 12.30 felaan bu arada 2 saat gevti aradan hemen apar topar dogumhaneye gittik dogum masasina yattim kesi attilar ikinmam geldi tekrardan kafami ceneme dayayip 2 kere ikinmistiimm veee prensesiim dogmustuu 😍 o anı hic bir seye degismem sanci cekerken cok bagirdiim hastaneyi inlettim belki ama o an her sey gecmistii gitmisti 😂 bidee bendenn denenmiss bir tavsiyeee dogumunuza yakiin hurmaa yeyiin canlariim onun acilmam cok faydasi oldugunuu dusunuyoruumm allah hepinize hayirli kolay dogumlarr versiin insallah ❤