Astadavistabeybi Hangi peyniri tüketiyorsunuz kaşar dışında . Köy peyniri yenir mi ? Ezine veya kaşar yiyorum arada tulum peyniri alırdık oda iyi değil diyorsunuz ?
bebegim_28 Astadavistabeybi ben tulumu çok severim ve çok tüketirm her türlü peyniri de yerin genel olarak
Astadavistabeybi Tugce1803 köy ve tulum peyniri yenmez diyordu biri bugün sevdiğim köy peynirini yemedim vesvese yaptım 🙈
Brcklc Bı Karslı olarak cecil peyniri eski kaşarı başta olmak üzere Çanakkale Ezine,suzme peynirde yiyorum taze kaşar hariç hepsini tüketiyorum 🤗
Astadavistabeybi Brcklc taze kaşar kilo aldırıyor diyorlar 😬bende yerdim de onu yeme bunu yeme diyorlar ☺️
Glakky1 Astadavistabeybi Aslında çoğu şeye yenilmez diyorlar hamilelikte halbuki yeteri kadar yenilse birşry olmaz. Benim sadece dikkat ettiğim çig et başka istediğim herşeyi yiyorum 😁🌸
SeymaK Astadavistabeybi pastörize olmadığı için yemeyin diyolar canım köy peynrini tulum peynirinin pastörize olanı marketlerde vardır ama
Brcklc @Astadavistabeybi ben kilo aldirmasindan çok sevmiyorum o yüzden yoksa az bişey yenekden bı zarar çıkmaz boşver