Hulya16 Bizde kız ismine karar veremedik ben Duru Beren ve Deren dedim ama babamız da Elçin yada Didem diyo çok kararsızız 🤭
yagmurksr Sinemakmansoy insan karar veremiyor çok güzel isimler var da işte en güzeli olsun istiyoruz galiba😊
E_A1121 Sinemakmansoy bende sizin gibi karar veremiyorum doğumu bekliyorum yüzünü gördükten sonra ona yakışanı daha kolay seçebilirirm diye düşünüyorum
E_A1121 Sinemakmansoy ben aybige yi beğeniyorum anlamı çok güzel hemde sık duyulmayan bir isim o kadar çok aynı isimleri duyuyorum ki farklı olsun istiyorum ama abisi begümde çok ısrarcı🤭
Evlataski Lepiska21 gerçekten kötü bir isim bence yorumu okuyunca içimden başka isim mi kalmadı dedim 😊
Evlataski Lepiska21 konuşursun ikna edersin canım anlayacaktır seni Rabbim sağlıklı Salih evlat versin 🤲🏻 Doktor bizimkinede erkek dedi benimde hep Mirza çok hoşuma gitti Mirza koyacam eşimde beğendi yanına başka isimde koyacaz ama henüz ona karar veremedik
Ervanurumm Eşimle 18 yaşında sevgiliyken hayalimizdi kızımız olursa Erva Nur ismini koymak aradan 5 sene geçti hayaller tek tek gerçek oldu kızımız Erva nur geliyor :) Başka isim önerisi olarak Asya Lina, Meva, Eslem, Hafsa olabilir :)
Sude63 Sinemakmansoy Ervanurumm bende eslem düşünüyorum ama eşim öykü diyor ısrarla sizce hangisi daha iyi