Denizmom Beyza_yzk yemediğiniz halde mi ayyy ne güzel insallah benimkide gamzli olur bende bir ara armut yedim ama böyle eksi ayva gibiydi eşime dedim bu ayva hayır dedi ama ayva gibiydi ben şok
Beyza_yzk Denizmom Canın ayva çektiği için o sana ayva gibi gelmiş sanırım 😂 ama bende niyeyse canı çekip yiyemeyen de oluyor diye hatırlıyorum ☺️
Sermec27 Denizmom sanırım cıkmış kaynanam ayva ye deyip duruyo bebek sarı olurmuş yiyeyim de gönlü olsun 🤭🥰
arelaslan Denizmom evet ayva var ye canim bol bol. Peygamber efendimiz gebeler ayva yesin cocuklari guzel yuzlu olur demis
Denizmom Beyza_yzk ama biz biraz büyüdük Rabbim bilir tabi de 20+5 im an itibari ile acaba etkisi olurmu ki ❣️ sağlıklı olsunda inşallah sağlıkla kucağımiza alalım 🤲🏻
Beyza_yzk Denizmom Bence sen çok istiyorsun Allah nasip eder inşallah 🤲😘 Bende çok istemiştim çünkü oğlumda gamzeli olsun diye şimdi kızımda da olur inşallah ☺️
SemaTogmus Ayva yerken bu yazılara denk gelmem 😀 vallahi bende ki gamzelerin yarısı olsa çocuğuma yeter oysa ki annem hiç ayva yememiş ona rağmen kardeşim ve bende gamze var baya belirgin 🙂 ben nedense benim çocuktan umutsuzum 😀
Denizmom SemaTogmus sağlıkla gelsinler tabi gönül ister çok sempatik geliyor bana ama Rabbim bilir sağlıklı shatli eli ayağı düzgün kusursuz özürsüz olsun inşallah sağlıkla kucağımiza almak nasip olsun daha yol uzun