aysalt Merhaba, memnun olduğunuz hastane &doktor hangisidir ? Yakın, eş, dost doğum yapıpta hemşirelerden,ebelelerden memnun olanı duydunuz mu? Varsa paylaşır misiniz?
sinber aysalt gop Medicalpark Emrah Kızıldağ doktorum ve memnunum 2-3 senedir aynı hastaneye gidiyorum ayrıca 2 arkadaşım farklı doktorda doğum yaptılar ve memnun kaldılar hastaneyi de doktorumu da tavsiye ederim
Mzyyn93 aysalt Esenler Medipol. Doktorum Sehruz Soysal. 5 sene once ilk dogumumu 1 sene once 2.dogumumu yaptim. Hemsireler hasta bakicilar cok iyi hastane temiz. Kotu yani sancilanip doguma gittiginde doktorun orada degilse nobetci doktor dogumunu gerceklestiriyo. Esler doguma ve sanci odalarina alinmiyo.
Msydn6 aysalt Ben Başakşehir Çam ve Sakura şehir hastanesine gidiyorum bütün doktorlarıda iyi arkadaşlarım orada doğum yaptılar özellere diğer devlet hastanelerine bin basar dediler çok memnun kalmışlar gerçekten aşırı güzel ilgileniyorlarmış benimde takibim orada ve orada doğum yapıcam inşallah 🌸
isimsizbebek aysalt Şubat ayında Türkiye Hastanesi’nde doğum yaptım çok memnun kaldım. Bir daha doğum yapmak nasip olursa orayı tercih ederim
BegumIscanTunc aysalt Türkiye Hastanesi doktor Ayşe meryen Uslu tavsiye ederim asiri ılıman ve güler yüzlü
Msydn6 Melike6 bugüne kadar 4 farklı doktora gittim canım her seferinde değişiyo ama genel olarak zaten bütün doktorlarıda iyi güzel ilgileniyorlar sabıt bi doktora gidemiyorsun maalesef her randevu farklı doktor oluyor devletteki sistem gibi düşün sürekli aynı doktora denk getirsen bile doğum yapacağın zaman o an hangi doktor nöbetteyse o girer doğuma 💁🏻♀️
aysalt Teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için 😊 internette bir çok araştırma yaptım.Fakat hepsinde de muhakkak olumsuz,insanı ürküten yorumlar var malesef 😔 Sizlerden Bilgi almak istedim.Bana en yakın olanı deneyeceğim 🙏