NurayAhmet 37+5 im ve hala ama hala bebegim donmedi. Sezeryan için doktorum 4 kasim tarihini verdi. Ama ben bir hafta daha beklemek istiyorum kucuk ihtimal ama belki doner de normal dogum yapabilirim diye😕 Sizden ayni durumu yaşayan var mı?
Bireylulmasali NurayAhmet canım ablam da aynı durumu yaşadı bekledi ama kızı kakasını yaptı kordonu dolandı kaç kez karnında ve acil sezaryene alındı bence doktoru dinlemek gerek
MiniKaya NurayAhmet canım 37-38 den sonra dönmesi biraz zor yeri daraldığı için bence doktorunu dinle
NurayAhmet Bireylulmasali doktorum bir iki hafta daha sezeryan için bekleyebiliriz her sey yolunda giderse dedi ben de belki bu surecte doner diye beklemeyi düşünüyorum ama inş boyle sıkıntılar yasamam
NurayAhmet Betuul1 hayir kesinlikle sezeryan istemiyorum demem nasip neyse o olur ama ilk bebegim o yuzden biraz daha bekleyip o azcik ihtimali değerlendirmek istiyorum ama hala cook kararsızım
esloka NurayAhmet ne kadar ise yarar bilmem ama bunun için nette hareketler var bi bakin şansınızı deneyin
Betuul1 NurayAhmet benim oğlum sezeryan oldu döndüğü halde beklemek sıkıntı kakasını yapmış bir sürü sıkıntı yaşadım doktoru dinle bence🤗
NurayAhmet Betuul1 peki kacinci haftada yapmos kakasını? Ben de o yuzden buraya yazıp benzer şeyler yaşayanlardan fikir almak istedim
Betuul1 NurayAhmet tam 40+0 da sezeryan oldum kaka yapmış ama ben devlette yaptım o yüzden son ana kadar beklettiler normal doğum için keşke hemen sezeryan olsaydım çok zor anlar yaşadım
Burcu1960 NurayAhmet bende 37+0 da gittim dönmemiş dedi cumartesi tekrar gidicem bu haftadan sonra dönmesi biraz zor dedi bana da kilosu ne kadar acaba benim kilo olarak düşük çıktı 2678 gr 10 gün geride dedi