Ay80 Mevlude_40 canım aç git ama yanında giderken atıştıracak birşeyler götür doktor yiye bilirsin dediğinde yersin
Mehtapakgl Mevlude_40 ben bugün yaptırdım canım 1 gün önceden akşam saat 10 dan bişi yemedim. Aç gittim.
Eeezgi Bana doktor akşam yemeğini yedikten sonra bi şey yiyip içme ve sabah 9da gel demişti iyi ki sabah çağırmış 12de bitiyo zaten nerdeyse 😆 ordan direkt kahvaltıya
Nermin1002 Eeezgi neden o kadar uzun sürüyor bende gidicem pazartesi eşim izin alıcaktı bi kaç saatlik ama uzun mu sürüyor
Mom092 Mevlude_40 gece 12 den sonra yemeyi kes canim benm doktorum oyle demisti ve munkunse erken saatte git sağlık ocagindaysa saat vermiyolar erken git hemen bitsin islerin açlık yorar yoksa ☺️
Eeezgi Nermin1002 şöyle önce doktorum rutin muayene yaptı sonra gittim önce aç karna direkt açlık şekeri bakıldı daha sonra o şekerli sıvıyı içip 1 saat bekleyip tekrar kan veriyosunuz o kandan sonra yine 1 saat bekleyip 2.kanı veriyosunuz. Sonra da doktora gidiyo sonucunuz hemen
asiltosumm35 Mevlude_40 hem ac gitmen gerekiyor canim hemde en gec 12den itibaren birsey yememen gerekiyor ozellikle tatli. Sekerli cay sekerli kahve de buna dahil