Ezgshn Semahasan001 benimde bu belirtilerim vardı artı olarak kabızlık ve meme ucum sızlıyordu testim pozitif çıktı 😊
Semahasan001 Ezgshn sevindim allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı da benım gıbı evlat sahibi olmak isteyen anne adaylarına olsun inşallah canım 🙏
Ezgshn Semahasan001 Amin inşallah🤲🏻 Teşekkür ederim, darısı başınıza. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊
Kbrarz Semahasan001 evet canım gebelik belirtisi kendim aynilarini yasadim ve adetimde gecikti simdi gebeyim 🤭😊
Semahasan001 Kbrarz çok sevindim ben adetim olması için ilaç kullandığım halde beklenen adet hala gelmedı ama hakkımızda hayırlısı inşallah beklediğimiz sonuç olumlu olur 🙏
MorTutkunu Kızlar bende sormak istiyorum 22 ekimde yikandim ve adetime tam 7 gün var kasık ağrısı oluyor ve yumurtlama günlerini eş geçmedim sizce varmıdır birşey test için erken mii 🤔 sabredemiyordum da 😀 `
MorTutkunu MorTutkunu Semahasan001 testim yok alırım da çıkar mı acabaa 😍 oğlumda da erken yapmıştım 3 haftalikti öğrenmiştim