Semahasan001 Tecrübeli annelerimiz 🤰 Göğüs çevresinde ki kahverengiler genişlemesi ve kahverengilik kenarlara doğru benek benek olması hamilelik belirtisi mi.? 👍Sık idrara çıkma da belirtilere dahil mi acaba .? 🥰
Pinaryuce35 Semahasan001 bunların hepsini bizzat yaşamış biri olarak hamile olduğumu öğrendim… Kan tahlili bence hemen 😀
sultanacan Semahasan001 olabilir Can’ım bende aşırı göğüs ağrısı vardı patlicak sandım ama gecikmemi bekledim bir gün gecikince test yaptım çift çizgi inşallah seninde vardır
Y-S-S-Kra10- Semahasan001 gebelik belirtileri çok erken ortaya çıkmıyor genelde, hele ki göğüslerdeki kahverengi kısımlar çok ilerleyen aylarda genişliyor ben 16 haftalık hamileyim henüz genişleme olmadı canım
Zuleyhaaysel_ Semahasan001 evet belirtiler arasında ama emin olmak için kan tahlili ver istersen canım
Semahasan001 Pinaryuce35 birde ayıp olacak ama göğüs ucum yok denilecek kadar küçük ama uç kısmının rengi koyulaşmaya başladı 😊
Ozlemyeni Pinaryuce35 merhaba kasik agrilariniz varmiydi? Varsa nasildi? Benim 5 saniye suren kivrandiran agrilarim var su an ve kremsi bi akintim var
Pinaryuce35 Semahasan001 aynen benimde küçüktü benimde koyulaşmaya başlamıştı şuan 12.haftalığız. Hala aynı 😀
minikcivcivim Semahasan001 aynisini suan ben yasıyorum canim uçları normalde hiç yok ama rengi koyu oldu ve sanki süt gelecek gibi her an uçları belli 🙏insallah bebislerimiz vardir canim.
Semahasan001 Pinaryuce35 maşallah 🧿 çok sevindim allahım inşallah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏