Eavsar Kızlar 26.haftaya girdik 2-3 gündür karnımın alt kısmında ağrı ve sancı oluyor bu dönemlerde yaşayan var mı böyle ağrılar. Bana biraz erken gibi geldi de
Semaykuntt Eavsar bende de var progestana başladım 200mlmlik hemde erkan doğum riski oluşmasın diye ve doktor evdeki temizliğimi iş yapmamı kısıtladı dinlenmem gerekli sürekli
senakhrmn Semaykuntt Canım banada bugün doktor aynı şeyi söyledi. Sen kaçıncı haftadasn? Ben 18.haftadaym bana dediki rahimde kasılmalar var progestan 200 mg başladı bende çok tedirginin inşallah bir şey olmaz ya korkuyorum.
_aycaccelik Kızlar bende 27 haftalığım son iki haftadır bende de aynı şekilde oluyor ama aşıya gittiğimde ayın 7sinde ebeye söyledim durumu bu zamanlarda normal lekelenme olursa acile gidersin dedi
Semaykuntt senakhrmn Canım şu an 25 haftalıhim 23 de başladı ağrılarım sürekli dinlenmeyatis verdi bana da protestan kullanıyorum normalde sezeryanim ben
Af_dmr Eavsar galiba başlıyor ama insan tedirgin oluyo birşey olacak diye. Rabbim bizlere bağışlasın 🤲