Ozlem5555 Arkadaşlar mrb. İlk gebeliğim 32+5 deyim son günlerde elim ayağım şişiyor zonkluyir oatlicak gibi şişiyor çok rahatsız ediyor napsam ne etsem iyi gelir acaba tecrübelerinizi paylaşır misiniz
Dilanilngi Ozlem5555 benim de aynısı avuç içlerim yanıyor,ayaklarım şiş asla ayakkabı da rahat değilim..yaklaştıkça şişiyoruz ger anlam da 😬
Hanifesimsek Ozlem5555 benimde şişiyordu doktora gittiğimde tansiyonum yüksek çıktı doktor dedi tekrar yükselirse gel elin ayağın şişince anlarsın dedi allah korusun belki öyle bişeydir tansiyonunuzu ölçtürün bi
annepanda Ozlem5555 diyetisyene gidiyorum ödem atmak için 1.5 lt suya 1 salatalik yarim limon halka halka dogruyorum. 2 tane karanfil ve 3- 4 taze nane yapragi aksamdan. Ertesi gün iciyorum..
Bibliophilia-1991 Ben geçen sordum doktora bol su iç dedi tuzlu yemiyorum çok zaten soğuk suya koyuyorum ve genelde ayaklarıma yastık koyup yatıyorm hafifliyor çok oturmak da şişiriyor
Ozlem5555 Bibliophilia-1991 havalar da soğudu aman dikkat et üşütme kendini ayaklarını soğuk suya koyarken annesi. Aslında hiç oturan bir insan değilim sürekli kendime iş bulurum ama olacağı varsa oluyor demek ki 🤦
Ozlem5555 Hanifesimsek salı günü gittim daha gayet iyisin tansiyon bebek vs dedi yine teşekürler ederim haklısın çıkmış olabilir sıcak duş almıştım biraz ondan sonra çok rahatsız oldum
actombo81 Benim dururken bile ellerim karıncalanıyor zaten sürekli şiş. Üstüne yatınca uyuşuyor. Geceleri Atel takıyorum iki elime de en azından gece rahat ediyorum.
nagsal-48 Benim de bu ara öyle bu zamana kadar sismemisti 36 haftaligim sağ ayağım ve elim özellikle doktora da dun gittim unuttum sormayı
annepanda Ozlem5555 ben içtim 12. Haftaya kadar midem bulaniyor diye biraktirdi. Normalde dusunursek limon salatalik su karanfil. Gayet normal surekli tukettiginiz seyler. Tabi siz bilirsiniz..