Hayalleredogru Kızlar 2 gündür sabah testlerim pozitif çıkıyor çizgi çıkıyor akşam sıvı tüketip yaptım negatif çıktı çizgi yok acaba normal
minikcivcivim Hayalleredogru canim sıvı tüketip yaparsan elbette negatif olur sıvı kanina da karışıyor olanı da yok gösterebilir canim.
Hayalleredogru Benim tüp bebek Canlarım o yüzden kan testi günüm 3 gün sonra bugün 7. Günüm minikcivcivim anneadayi33 prm1994 Ad73fh
prm1994 Sabahları idrarda hcg daha yüksek olduğu için testleri sabah yapmayı öneriyorlar. Pozitiftir büyük ihtimal. Kan tahlili yaptır istersen
Ad73fh Kuzum iki gün yapıyorsun pozitiv çıkıyorsa git kan ver netleşdir bir önlem al varsa hayırlı olsun,yoksada boşuna stress yapma kuzum🌹
Minnakhamis Hayalleredogru bende 4 gün kala yapmıştım kan testine aynı şekilde tüp bebekle oldu benimkide çok az silik çıkmıştı ilk test ç 2 gün sonra tekrar yaptım testi çift çizgi baya belliydi
Hayalleredogru Benimde sabah bayağı belirgin çıktı kuzum ama akşam farklı markada hiç çıkmadı normal mi acaba Minnakhamis
Minnakhamis Hayalleredogru markadan markaya değişiyor olabilir bilemedim 🤷🏻♀️ benim iki yaptığım da aynı markaydı