Gbaslanbay Busemya 82 le hamile kalmıştım Allahtan ilk üç ay mide bulantısı çektim kilo verdim suan 35.haftaya gircez 85im 🙂
oglusunakavusmayibekleyenanne 81 ile hamile kaldım şuan 86 kiloyum 27 haftaligim bebegim sağlıklı olsun da kilo gelip gider
Buketali Busemya bende 75 ile hamile kaldım planladığımız bir gebelik değildi şuan 82 yim 22 haftalığız sağlığın iyi ise takma canım dünyaya bir can getirecez 😘
Prensesss123 Buketali yok hayır ilk zamanlarda hiç yemek yiyemedim bulantıdan şimdi Allaha şükür yiyorum ama fazla yiyemiyorum midem küçülmüş galiba 😊
ikikizannesi Busemya canim ayni senin gibi kaldim hamime suan 20 haftaligim 1. ayimda bnde tam 4 kilo aldim cok uzucu bi durum ama sikma canini dogumdan sonra siki bi diyet yapar veririz kilolari
AyeGlKarabulut Busemya ben 73 le kaldım 18 hafralığım 71 e düştüm temennim her ay bir kğ almak artık 80 olmadan bitirmek inşalalh öyle olur ilk gebeliğimde 68 le doğum yapmıştım çok falza 😞
LivaLiva 83 kiloyla hamile kaldım 24+3 haftalık hamileyim 87 kiloyum su an inşallah fazlada almam heryerim çatlak valla çok kilo almasam da çatladım
Berna6141 Busemya ben 74 kiloyla hamile kaldım. İlk zamanlarda bi kaç kilo aldım sonrasında durdu 88 kiloyla doğuma girdim bi hafta sonra gene eski kilomdaydım.
newra Busemya ayni bnde 72 ile hamile kaldim suan 37+3 hamileyim 82 kiloyum herseye hazirla kendini canim
EsraUlurak Busemya 70 kğ ile hamile kaldım 39+5 günlüğüz 82 kğ çikıyorum tartıda 🤦🏻♀️ Ama dikkat etmeme rağmen vitaminler ve kan hapları son 2 ayda çok kilo aldırdı 🙇🏻♀️
GncicekM Busemya bende tam bu kiloyla hamile kaldım ama 6.haftadan 12ye kadar yoğun mide bulantısı kusmalar yüzünden yaklaşık 6 kilo kadar verdim 20. Haftamıza geldik yeni yeni geri geliyoruz kilomuza