Sermec27 Kızlar ben 5 haftalık hamıleyım ama 2 gündür kollarım boynum omzum tutulmuş gibi agrıyor sebebi ne olabilir bir de bu ağrılar bu kadar erken olması normal mi bu arada cok şükür bel kasık agrısı yok geçmesi için napabilirim 🌸
esraizmirli Sermec27 insanın hergün farklı yerleri ağrıyor valla😔 ben daha 13.haftadayım 10.haftadan beri bel boyun ve sırt ağrısıı çekiyorum az ev aüpürüyüm ağlıyorum nerdeyse ağrıdan yataktan tek başıma kalkamıyorum daha yolun en başındayım 😭
Sermec27 esraizmirli ya 2 gün önce bir kac yere gittim yürüdüm sonra da tutulmuş gibi agrımaya başladı kollarım boynum yarın doktoruma danışcam normal mi napmam gerekiyor diye
PolatSevda esraizmirli canım şimdi okudum yazışmaları omuz kemiğim ağrıyo kolumu kaldırınca sabahlarıda boynum tutulmuş oluyo 36haftalığım sendede benzeri olmuş geçtimi
esraizmirli Sermec27 hamileleikte olan şeyler bunlar vücut kendini hazırlıyor ama insan zorlamıyor malesef 🤷♀️
esraizmirli PolatSevda 36+6 oldum canım bende fıtık var birde skolyoz rahatsızlıgım var ikisi birbirini tetikliyor malesef ama magnezyum içiyorum iyi geliyor bel ağrım var sadece birde tek tarafa yattıgım içim omzum sırtım ağrıyor ama o da hareket edince geçiyor
PolatSevda esraizmirli sabahları çok oluyo bende sol omuzum boynumun tümü sonra hafifliyo doktor sıcak tut geçmezse krem verirrim dedi de göbeğimdenmi ağrıyo acaba ağırlaştığı için genelde çok zayıfım
esraizmirli PolatSevda olabilir canım oluyor yani malesef hergün ağrısız sızısız kalkamıyoruz hergün insanın illaki ağrısı oluyor bende 50 kilo ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum kiloda tetikliyor ağrıları çünkü vücut alışkın değil 🤷♀️
PolatSevda esraizmirli benim 2.gebelik canım sezeryan yani 23nisan doğum büyük ihtimal kramp oluyo genelde işte bide sabahları boyun omuz ağrısı. Sende nasıl gidiyo hazırlıklar tamammı
esraizmirli PolatSevda hazırlıklar tamam sayılır bir kaç eksiğim var sadece daha yeni hazırladım çantamı dün 😂 birtek temizliğim kaldı onada pazartesi başlıycam yavaş yavaş Allahtan bişey olmazsa ☺️
PolatSevda esraizmirli hadi bakalım benim kargoda ürünlerim var gelsin pazar hazırlıyım dedim çantayı. Aynen temizlik kaldı benimde halledeyim ramazandan önce senin ilk çocukmu kızmı erkekmi 🥰