EdanrAy Ben 13+1 im tam 12 haftalikken gittiğimde doktor cinsiyeti kıza benziyor dedi 😍 suan 1 kilo, almışım mide bulantı felan hic yasamadim çok iyi iştahım
sennur26 Bireylulmasali dimi ya o yüzden çok merak ediyorum bebişi. Bide korkuyorum Allah korusun bişey olmuş mudur acaba diye. Neyse ki. 2 gün kaldı 🥰
Kuzey61 sennur26 benim doktorumda öyle 4 hafta verdi ara özel hastaneye gidiyorum muayene ücreti 175 tl 15 günlük periyotda 90 tl olarak alıyorlar. Sanırım birazda düşündüğünden öyle yapıyor doktor
BilmemKacYilOldu merveee91 kız bende öyleudm taki prilam kullanana kadar normal insan gibiyim sükür 😊
BilmemKacYilOldu sennur26 amin insalllah ben su hiç içmıyrm😔 midem bulanıyor sudan varmı bi fikriniz nası sevsem suyu
merveee91 sennur26 ben de 2 haftada bir gittim 6. Haftadan beri haftaya cuma kontrolüm var sonra ayda 1 cagıracak sanırm:)
sennur26 merveee91 aynen benim de 2 haftada birdi. 5 hafta sonra görüşücez diyince çok uzun geldi ana çok şükür iki günüm kaldı 🥰
sennur26 BilmemKacYilOldu Of bende öyleyim haplarımı Bile zor içiyorum. Suyun içine bazen limon atıyorum. Bazen çok az pekmez damlatıyorum biraz tatlı oluyo öyle içebiliyorum 🥰
Pinaryuce35 BilmemKacYilOldu onun için mutlaka git bende de vardı progestan verdi günde 2 kere ve istirahat yazdı mutlaka 7 gün. Oyüzden mutlaka git
BilmemKacYilOldu Pinaryuce35 igne verdi haftalık kullanıyrm progestan da üçüncü kutum fakat hala aynı ve sebep yok bilmıyrm dıyorlar 🤷♀️
Gigy BilmemKacYilOldu Benim de henüz karnım yok ,tam alışamadım da biraz da riskli gidiyor inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım 🙏
BilmemKacYilOldu Gigy amin insalllah bende 6 cmşlk kanama alanı var hepmız sag salım kucagımıza alalım 🙏🏻
Gigy BilmemKacYilOldu aman dikkat edin ,2 kaybım var rahim yapım farklı her hafta doktora gidiyorum ikimiz de iyi olalım sağlıklı olalım tek duam o 🙏tam sevinemiyorum bile çok üzücü ama 😟
sennur26 Kuzey61 Evet canım olabilir bizde 180 ödüyoruz. Kontrol parasına alıştık da şu kan tahlilleri çok pahalı tutuyor ya geçen gün 95 lira verdik 😂