BilmemKacYilOldu 11-12haftalık annelermz göbeginiz ne durumda 😊 bnm hala yok 54le hamile kaldım iki hafta sonra ggftin 900 gram almışım sadece 😊sizde nasıl gidiyo
Gigy BilmemKacYilOldu Benim de henüz karnım yok ,tam alışamadım da biraz da riskli gidiyor inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım 🙏
MiasMom BilmemKacYilOldu ben 10+3 üm ama tiksintim ve bulantım yüzünden yemek yiyemiyorum fazla , dışardan yiyince yiyebiliyorum o da nereye kadar.. sizin böyle sorununuz var mı? Varsa nasıl başa çıkıyorsunuz? Bebiş beslenemeyecek diye korkuyorum 😔
BilmemKacYilOldu Bireylulmasali iyi masalllah🥰 bende diyorum acane ben mi az kilo aldm cinsiyet falan öğrendiniz mi 😊
sennur26 Bugün 12 haftalık olduk 😇 Mide bulantılarım olduğu için kilo almadım ama göbeğim çıktı 🙈 Zayıf olduğum için gören anlıyor hamile olduğumu 🥰
Bireylulmasali sennur26 ay hadi inşallah belli olur ben 11+5 gittim tahminde bulundu ama çok ufak ihtimal verdi sabırsızlıkla bir ay sonrasını bekliyorum 😄
WmonallissA Bende çok merak etmeye başladım cinsiyeti, haftaya dr a gideceğiz inşallah bir şey söyler artık ☺️
WmonallissA Bhrszr Bazı doktorlar 11. Hafta bile tahmin yapıyor. Ama değişende çok duyuyorum geç öğrenmek daha iyi sanki
sennur26 Bireylulmasali Ben en son kontrole 7 haftalıkken gittim 5 hafta sonra gel dedi. Kontroller bu kadar uzun mu oluyor sizin kaç haftada bi 🥰
Bireylulmasali sennur26 ilk haftalarda iki haftada bir çağırıyordu canım 12.haftaya girdiğimde ayda bir görüşeceğiz artık dedi 5 hafta gerçekten çok uzun 🙄
merveee91 sennur26 ben de 2 haftada bir gittim 6. Haftadan beri haftaya cuma kontrolüm var sonra ayda 1 cagıracak sanırm:)
Bireylulmasali BilmemKacYilOldu yok canım dr zaten demişti ilk üç ay kilo almanı istemiyorum diye 😄 cinsiyetle ilgili sadece tahminde bulundu netleşmesi bir ayı bulur dedi 🤷🏼♀️