EsraRamazanAl Arkadaşlar hiç hamileyken uçağa bindiniz mi ve o güvenlik ten geçtinizmi ben uçağa binicem ve herkes güvenlikte sakin geçme diyor o aletlerde radyasyon var diyor geçen varsa yaza bilirim kafam çok karışık şimdiden tskler
sudamlasi EsraRamazanAl geçilmemesi lazımmış bir sürü güvenlik var zaten her birinden geçmeye kalksan zararı olabilir hamile oldugunu söylersen sorun çıkarmıyolar
Cans EsraRamazanAl Metal dedektörü onlar ☺ X ışını olmadığı için gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz . Bkn : https://youtu.be/O8kcAukV418 ❤
Sukeyne EsraRamazanAl hamile olduğunu söylemen yeterli canim cihazdan geçmiyorsun güvenlik görevlisi arıyor üzerini. Hiçbir sıkıntı olmuyor. 😉
Espbulut EsraRamazanAl geçmek istemediğini ve hamile olduğunu söylersen yalnızca üzerini elleriyle arıyor kadın görevliler. Ben havalimanı ve avmlerde dahil geçmiyorum hiç sorun olmadı bu güne dek 🙏
Ozteber Cans aynen mağazalara girişteki yan panellerle aynı o radyasyon yayan sadece çantalarımızı koyduğumuz seyler
Kenanizm18 EsraRamazanAl güvenlik görevlisi bi arkadaşım kurs gördügünde anlatmıstı kapıdan gectiğimiz cihazın cok yuksek bi etkisi yokmuş fakat cantayı koydugumuz yer var ya orada plastik sarkac gbi bişiler oluyor onlara degmeden cantanı felan koy dedi esas radyasyon oradamış
zuura EsraRamazanAl havaalaninda ben yeni hamileydim 3 aylik gecmelisin dediler bende raporumu gosterdim gectim. avmlerde hamileyim demen yeterli zaten sadece gobegini elle kontrol edip yolluyor seni
Zhrnc EsraRamazanAl canım zararı yok diolar ama ben ne havaalanında nede avmlerde geçmiyorum Zaten havaalanında söyleyince bayan güvenlik seni kontrol ediyor
Erkkannisi EsraRamazanAl doktordan rapor al canim hamile raporu gecmezsin ben avmlerde bile gecmiyorum
OktayMeltemSahin EsraRamazanAl ben hostesim hamile kaldıktan sonra 1 ay kadar da işime devam ettim uçtum sadece çantaları koyduğumuz yer tehlikeli diğer güvenliklerde radyasyon yok ama yine de geçmek istemediğinizi söylerseniz yan taraftan geçip üst araması yaptırırsınız.
zehracinar EsraRamazanAl Geçmedim AVM’lere gidince de geçmiyorum görevliye söyleyince zaten anlayış gösteriyorlar 👍🏻Doktorum kesinlikle geçme radyasyonu çok fazla var dedi
Bahar54 Ben yeni geldim yurtdisindan ve doktorum rapor dahi vermedi onda radyasyon yok benim esim son ana kadar ucak yolculugu yapti her seferinde gecti dedi onlar metal dedektormus x ray degil yani 😊
tco EsraRamazanAl insanlar hamile iken sacını kestirme, yok hayvana bakma da diyor. doktoruma bende sordum elinizden düşürmediğiniz telefonlar daha zararlı dedi ki güvenlik kapılarında manyetik alan vardır. https://youtu.be/flgdQM9Evl4 Bu videoyuda izleyebilirsiniz 👍🏻
Denizhilal EsraRamazanAl ben 7. Ayımda bindim uçağa canım orda ki görevlilere hamile olduğunu söylediğinde seni başka bir yerden geçirip üstünü arıyorlar sadece aklında olsun öyle yapabilirsin
seymen Ben geçtim, radyasyon yaymıyorlar. Zararları yok. Elimizdeki telefonlar onlardan daha fazla zararlı özellikle karnımıza yakın tuttugumuzda.
seymen Mujdeicel Senin elindeki telefon onlardan daha fazla radyasyon yayıyor bebeğe. Bunu bir araştır istersen.
Obsesifk EsraRamazanAl yok tamamen hurafe onlarda radyasyon yok ben uçağa binerkende geçtim avmlerdede geçiyorum 39 haftalık olucam onlarda radyasyon yok🙂
Kbrazcan EsraRamazanAl geçtim ben canım hamile olduğunu belirtirsen seni yandan alıyorlar bayan güvenlikler üzerine bakıyor