denizali_ ? Benim gibi olan varmi ? yoksa içtiğim ilaçlardan dolayı mi 😕 Sanki ev yemeğinden soğumuş gibiyim canım hep hazır yemek istiyor . Yedikten sonra da bisey anlamıyorum hemen acıkıyorum bu ne zaman son bulur 🤢
Rumeysagnc denizali_ ben ikisini yiyemiyorum ne ev ne dışarı sürekli ekmek arası yapıyorum ne olacak bende bilmiyorum ve sürekli bi mide bulantısı ekşimesi 🥺
oykuduru21 Bende 13+5 im evde haftalardır yemek pişmiyor hep dışardan yiyoruz ev yemeği istemiyor canım çok nadir kayınvalimde balık sebze yiyoruz vitamin olsun diye
denizali_ oykuduru21 ne güzel 😏 benim öyle şansım yok gurbette yaşıyorum en azından birileri yanımda olsa belki yiyebilirim 🥴çok zorla yiyorum sadece cacık yiyebiliyorum
denizali_ Rumeysagnc o bende de var maden suyu 2 günde 1 içiyorum rahatlatıyor . Doktora gidince şurup isterim mide için 😕
denizali_ Rumeysagnc insallah canım benim de normalde Kasım 20 nde gitmem gerekiyor ama doktor değiştirmeyi düşünüyorum 10. Haftaya geleyim öyle giderim tekrar çağırmasın doktor😃