Seydaaslantas Canım prilam biraz sabırla uzun düzenli kullanman gerek benim bir haftadan sonra etki etmişti gece 2 tane etkili oluyor allah şifanı versin inşallah çok zor zamanı gelince geçecek 😢

Seydaaslantas bana dramamine kullanıyorum sabah kalkınca 1 tane aç karnına içiyorum iyi geliyor ilk haftadan itibaren kullanıyorum koku içinde burnumdan nefes almamaya çalışıyordum pamuk bile tıkamışlığım var

10.haftamdayım. 6.haftada başlayan aşırı koku hassasiyetim ve mide bulantım vardı. Prilam kullanıyorum. Gece yatmadan önce aç karnıba 2 tane bende bayağı etkili oldu.bulantım bayağı azaldı. Fakat koku hassasiyeti malesef geçmiyor. Rahatsız edici kokuları etrafımdan kaldırıyorum.. tuzlu atıştırmalıklar,tuzlu salatalık bunlar iyi geliyor.

Btl2612 inşallah ikinci gebeliğim ilkinde bu kadar değildi düzenli olarak gece yatmadan iki tane mi içeyim

Seydaaslantas doktor da öyle söyledi. Çevremde kullananlar da o şekilde yapıyor. Gece içerseniz gündüz için etkili oluyor. Gündüz ilaç içmek ağır geliyor. Yan etkisi fazla. O hatayı bir kere yaptım daha yapmam.

Seydaaslantas gece yatmadan evet ben 12 gibi içiyorum. Gece 3 gibi alarm kurup uyanıp içenler de var daha etkili olsun diye

Bence kimyasal ilaç kullanmamalısınız. Bitkisel olanlara yönlenirsen daha iyi olur. Ben diş macunu duş jeli onlardan çok midem bulanıyordu. Doktorum burun delikleri kısmına Viks sür demişti gerçekten çok iyi gelmişti. Mide bulantısı lanet birşey ve genelde gece oluyordu uyuyamıyordum. Onun için zencefil içinde var olan bitkisel hap vermişti. Şu an ilacın adını bulamıyorm ama tek içmemle bulantım kesilmişti.

Seydaaslantas ben Zofer diye ilaç kullandım çok iyi geldi. İçmediğim zaman bildiğin yataktan kalkamıyordum hasta gibiydim hep beni ayağa kaldırdı. Doktorum Acıbadem hastanesi Cem öncüloğlu verdi

24 hafta oldum ve kan gelene kadar kusuyorum baharatlı yiyemiyorum tatlı yiyemiyorum yağlı yiyemiyorum aslında bildiğin aşeriyorum okadar canım yemek istiyorki bunları fakat kusma korkusundan herşeyden uzak tutuyorum kendimi 😔