Kekmez tamam canım aynı şeye çıkıyoruz işte bende diyorum ki et süt balık peynir ye kilo almasını istiyorsan kadının bi oturuşta 5 litre süt içecek hali Yok herhalde günlük yeme düzenini buna göre düzenleyecek bizde biliyoruz kaşarı yediğinde direk ordan ona gitmiyor annenin kan akışından gidiyor çocuğun kilosunun yediklerimizle doğrudan ilgisi olmasa da benim arkadaşımın aldığı balık hapları vitaminler ve bulantısı olmadığından ha bire bu şekilde beslendiği içim çocuk aşırı kilo aldı erken den şeker yüklemesi yaptılar acaba şeker mi var diye şeker çıkmadı genetik faktör de çıkmadı doktor vitaminlerini bıraktırdı yemesine dikkat etmesini söyledi o zaman normale döndü yani demem o ki annenin beslenme şeklini nasıl dersin ki Yok yeme ztn onla alakası Yok süt içsende peynir yesen de bebek 3 kilo doğacak bunu yani nasıl akıl mantık alır ben anlamıyorum neyse tartışmayı bitirelim herkesin aklı zekası var isteyen istediğini açıp okur inanır sen yemek istemiyorsan yeme biz burda soru soranlara destek oluyoruz kendi yaşantımızdan örnek veriyoruz akıl mantık çerçevesinde😊