Mutluuyuvaa Canım anneler bu aralar hep vardı da bu gün arttı kasıklarımda ağrı oturup kalkarken de ağrıyor dün doktora gittim sormayı unuttum bebeğimde iyi görünüyordu yaşayan varmı mide bulantısı kasık ve bel ağrısı 😶
Busra34ybg Mutluuyuvaa 13. Haftadan sonra evet bende yaşadım kasık ağrısı gaz sancısı bel ağrısı 16. Haftadayım ara ara oluyor halâ bebek iyise normal demekki rahim büyüdükçe olabilir böyle şeyler
Dilarraa Mutluuyuvaa aynı durumdayım sabah afedersin tuvalete oturur pozisyonda ayakkabımı sildim geri kalkamadım kasıklarımda feci ağrı oldu çok korktum çok şükür geçti bulantım halen devam ediyo
Hfs Mutluuyuvaa normal canım gayet ben kasık ağrısını son ayıma kdr çektiğimi bilirim yani bebekde iyiyse endişelenecek bir şey yoktur bnce canım
Mutluuyuvaa Busra34ybg evet canım bebek iyiydi dün gittiğimde haftasıyla uyumluydu kanama bölgeside yoktu
Hfs Mutluuyuvaa ne demk canım hamile hamileye destek olması lazım yani daha dün açtım şu uygulamayı bir iki post açtım konuşmak için konuşanlar o kdr var ki şaştım kaldım açın halinden aç anlar misali burda birbirimize destek olmak varken köstek olanlar o kdr çok ki sen içini ferah tut inş normal bir durum bu bnde daha yeniyim bnmde var bu kasık ağrısı Allah yardımcımız olsun 🙏🏻😘🌹
Mutluuyuvaa Dilarraa aman dikkat et canım çok zorlama kendini bende oturup kalkarken ağrım artıyor Allah evlatlarımızı korusun 🙏
Mutluuyuvaa Hfs aynen canım destek olmak varken üzüp yıpratmaya ne gerek var Allah iyilik versin bizlerede kardeşlerimizede 🙏😊
Dilarraa Mutluuyuvaa amin amin inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder Rabbim