Nurbl Busrans ultrasonda gördük baş aşağı pozisyonu almış iştahım baya arttı bide baya hareketli ne yesem kıpır kıpır kilosu da 1kgmış genel olarak iyi hissediyorum 🥰🥰🥰
Mom092 ilkiw bende oyleee bugun cok iyiysem yarin yataktan kalkasim gelmiyor agrilar cogaliyo ertesi gun geciyo vucudum bana oyun oynuyo 😂😂
Bircanderin Kıpırdamaları arttı artık karnımın üzerinden hareketleri belli oluyor 😍 uyku düzenim değişti gece olmadık saatte birden uyanıyorum ⅔/5 gibi normalmiş ama alışamadım gece birden pat diye uyanmaya 😄arada genital bölgemde ağrı oluyor Ama geçiyor böyle
Sinemmm1 Bircanderin ya bende geceleri hiç bir sebep yokken uyanıyorum bazen hani rahatsız olupta uyanmak falan değil sebepsiz yere sizinde mi öyle normalmiymiş bir iki kişiden daha duydum😄 son aylar ve bebek doğunca uyunmuyor diyorlar ya vücut ona mı hazırlıyor kendini nedir 😅
Bircanderin Sinemmm1 aynen benim de öyle oluyor sebepsizce birden uyanıyorum geri de uyuyamıyorum uygulamada normal olduğu yazıyordu
yagmurksr Kızlar kasiklarinizda ağrı oluyo mu benim şu iki gündür oluyo korkuyorum acaba bisey mı var diye
Acemiianneee yagmurksr Benim oluyor hatta baya baya oluyor doktora söylediğimde gebesin tabi ki olcak dedi 😀 bebek büyüdüğü için oluyormuş korkmayın
hafsa0211 Gece uyanmalari benimde 3 4 gundur vardı demek normalmiş. Birde hamile pilatesi yapmaya başladim 2 haftadir düzenli yapiyorum benim sirt agrilarim azaldı daha dinc hissediyorum kendimi.
SmyyErdgn Bende aynı kalca ağrısı ve üzerimde sürekli bi gerginlik asabilik var elimde olmadan herşeye sinirleniyorum acaba hormonlardan mi yoksa başka bi durum mu oluyor anlamadım gitti :(
hafsa0211 Baysun2508 magvital. Ama suya atılıp iciliyor midenizi rahatsiz ederse magnezinc tablet var onu kullanabilirsiniz
yagmurksr Acemiianneee ayy nasıl korktum erken doğum falan mı diye iyi bari çok şükür daha çok erken çünkü 🤦♀️