Defneninannesi19 Sedasel henüz öğrenemedim cinsiyeti ama yiğit Duha yada emir Duha düşünüyoruz ama buğra ismini de begeniyor um aslında kuşagıma güzel gelen ve anlamlı her isim güzel bence
Sedasel @Fatmagunaay Defneninannesi19 Yiğit güzel bir isim sivaslıyım ben çocuğa vayy yiğidoo derler diye kaçındım birzz😂😂
Tomrisss EsraKaramuk bende Kuzey düşünüyorum oğluşumun adını bazıları burun kıvırıyor ama bebişiniz adıyla yaşasın verdiği enerji nasıl nasıl bir bebek herkesim dediği gibi soğuk mu yoksa tersine sıcacık mı 😁😁
esma_ İlk oğlumun adı Selim Ege şuan 4 yaşında . Şimdi ikinci oğluma hamileyim adını Ediz Mert koyduk .
Sedasel adaa_ Deniz kendi başına müthiş bir isim hiç gereği yok bence ikinci isme benim kızımın 2 ismi var çok sorun yaşıyoruz.
Eygm Sedasel yiğit eymen oğlumun ismi çok beğeniyorum biri soruyor adının ne senin gür sesle yiğittt diyor çok hoşuma gidiyor isme bak tam yiğit diyorlar 😁onunda hoşuna gidiyor
adaa_ Sedasel ben de hep tek isim koycam diyordum .İki isim olunca biri başka biri başka bi şey diyor .Deniz i kullanmak istiyorum zaten sadece unisex olduğu için yanına bi isim daha olabilir diye düşündük 😀
Sedasel Dilara1503 Muhammed ismine çok karşıyım bizim duyduğumuzda selavat getirdiğimiz isme mani diyorlar kavga ederken küfürle kullanıyorlar ismi o sebepten bence sakıncalı yoksa çok özel ve en güzel isim👍🏻❤️