Hepimomm Esra6127 ay benimde Perşembe son dedi açılma vs olmazsa suni ile alıcak aşırı gerginim ama korkmaya başladım
zuhrergul Boncuklu_23 39+2 ve aynı şikayetler bendede var ama gelen giden yok üstüne nişanım bile geldi ☺️☺️☺️Plates topundan inmiyorum herseyim normal rahmim tamamen yumuşamış ama kızım gelmiyo🤣🤣
Zeynepalya58 zuhrergul benimde aynı ağrılarım var hafiften ama gelen giden yok nişanım gelmedi adet ağrısı gibi ağrım var belim ağrıyor hafiften 38+5 olduk bizde
Boncuklu_23 zuhrergul Benim nişanım da gelmedi maalesef her sabah belki gelmiştir umuduyla uyanıyorum ama bakıyorum yok😂
Sbelllllllll 39 bende hala tık yok sadece belime az ağrı giriyo hemen gidiyo bide rahimde agri gibi geliyo yarın kontrolum var bakalim ne dicekler 😀
zuhrergul Zeynepalya58 seviniyom ağrı girince ahaaaa gelıyo bu sefer diyom bakıyom 10 dk sonra gecmiş moralim bozuluyo bana doğum sancısını 4 gözle beklıceğüm deselerdi inanmazdım 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️Ne hale kaldık allahım
Zeynepalya58 zuhrergul 😃😃 bende öyleyim valla bi yandan korkuyorum gelmesin diye bi yandan dört gözle bekliyorum gelsin diye
zuhrergul Zeynepalya58 ahhh ahh napıcz böle bilmiyorum kendi sancım olsun cok istiyorum suni sancıdan korkuyorum oyuzdn rabbim kendi sancımızla doğum yapmayı nasip etsin
Zeynepalya58 zuhrergul benim ilk doğumum suni sancıyla olmuştu o yüzden bunda kendi sancımla olsun istiyorum inşallah öyle olur çok zordu gerçekten
Bal1407 Bal1407 bende öyle diyordum dün akşam tam ümidimi kestim şükür bugn oldu Rabbim hepinizi tek nefeste kurtarsın inşallah