Bsrbnzr Pantolon konusunda çok kararsizim nereden ne alınır? Hamile pantolonları alip sonra kenara atmak da istemiyorum. Giyim konusunu nasıl hallettiniz neler aldınız? Eşofman altı gibi rahat olup pantolon gorunumlulerden alayim diyorum ama kışın ince gelebilir. Fikir verebilecekler şimdiden teşekkür ediyorum.
Zuhal14 Bsrbnzr genel olarak tayt ile geçirdim bi kaç tane tayt aldım bi de pantolon aldım üst olarak ta genelde bol tsirtler aldım bi kaç tane de elbise almıştın yaz olduğu için öyle geçti
Ozge0634 Bsrbnzr ben bi tane pantolon bi tane eşofman altı bi tane de eşofman takımı aldım ama normalde de giyilebilecek bi takım bide bulduğumca en ucuzunu aldım lcw nın internet sitesinde outlet bölümünden aldım bide netten yüzde 10 bi indirim buldum baya ucuza geldi
Ayseozcan Bsrbnzr LC Waikiki yada defakto ya bakın ben biraz önce internetten inceledim defaktoda güzel şeyler var indirimde 🤗
DaisyMom Bsrbnzr bende lc waikikiden aldim bir tane hamile pantolunu.Cok rahat ettim paca boyu uzun geliyor dugme olmadigi icin.Bel kismi cok rahat iki tane ayarlanabilir dugmesi var sagda ve solda.Ben basenlerimden dolayi buyuk beden aliyorum ama ilerki haftalarda karin bolgeside tam olur.Tavsiye ederim.Kenara atmayiz ki dogumdan sonra kontrollerde giyilebilir bel kismi daraltildigi icin.Zaten surekli giyilcegi icin zamanla eskicek kenarda durur yine.Ihtiyaci olan birinide verebilirsiniz ya da bir sonraki gebeliginize saklayabilirsiniz.Ben siyah aldim.70 tl gibi bir fiyati da vardi.
esloka Bsrbnzr karnın bölgesi rahat etmez 1 tane pantolon al ben oyle yaptım iyice de eskirmiş oldum lcw de güzel modeller var üst olarak da 1 tunik almıştım onu giydim disarda yaz boyu çıktıkça evde de esimin atleti esofmanj falan:)
Ght Canım beli lastikli iki tane tayt aldım onunla geçirmeyi planlıyorum üstüne uzun kazaklarim var oldu bitti 3 ay var doğuma zaten 😊
Bahser61 Lcw’dan hamile pantolonu aldım. İnanın çok rahat ettim, önceden giydiğim pantolonlarım beli lastikliydi ama kendimi de çocuğu da daraltıyormuşum onu anladım. Bir tane aldım sürekli onu giyiyorum. Epey eskir bu gidişle 😁