Kbrklnc tekrardan yumurtlama olma ihtimali de var ama gebelik oladabiliyormuş ama t c den daha koyu olmalı devam edin bence 🥰

132025 ama daha da koyulaşmaya başlıyor hep silik olması gerekiyor ya tekrardan yumurtlama olcak ya da gebelik cünkü gebelikte olunca koyulaşma artıyo yumurtlama sonrası 🥰

Sermec27 hayır canım bende yumurtlayan kadar daha silikti yumurtladıktan sonra hep öncekilere göre daha koyuydu ama hamilelik olmadı tekrar yumurtlamada olmadı

Sermec27 gebelık yoktur canım yumurtlama gununden 2 gun once ılıskıye gırmıstık teste devam edeceğim 😇

132025 bende hep silik olmaya devam etti ama gecen ay yapmıştım bende bilmiyorum hayırlısı olsun hakkında

Kbrklnc bilemedim canım ben de gecen ay yapmıştım ovulasyon bende silik devam etmişti yumurtlamadan sonra hayırlısı 🥰

Sermec27 hayırlısı olsun canım genellıkle olmuyo dedıklerı için kafam karıstı aldığım ablayada sordum bakalım o ne dicek 🥰

Aybeniz evet ben ondan sonraki gunlerı soruyorum acaba oluyormu diye 🥰