NerminBal benim zaten ağrım yoktu farklı bir sebepten kadın doğum doktoruna gittim kendikimden farklı birine o farketti ve çok büyümüş ihmal etme ürolojiye bir görün dedi. Bebek için erken doğum riski oluyormuş ama bunun için önlem alıyorlar zaten. İğne ve fitil veriyorlar. Hatta kadın doğum doktoru bana taktırmazsan erken doğum, düşük gibi risklerin olur dedi. 2 ayrı hastanede 2 kadın doğum ve 2 üroloji doktoruna göründüm bunun yanında eş dost tanıdık doktorları aradık hepsi bana taktırmam gerektiğini ufak bir işlem olduğunu söyledi. Gerçekten zor bir işlem değil sadece sonrasında hep idrar varmış hissi oluyor bende öyle bir etkisi oldu ağrım sızım olmadı şükür. Ameliyat günü de kendimi sıkmamaya ve stres yapmamaya çalıştım hiçbir erken doğum belirtim olmadan atlattım. Tavsiyem kadın doğum doktorunun olduğu hastanede olmaya çalış doktorlar birbirleriyle iletişim halinde olur ve bebeğin durumunu da takip ederler. Sen de kendini strese sokma canım bir de ağrın varmış olunması gerekiyorsa olursun korkulacak bir şey değil inan bana. İnşallah sen de çok rahat bir şekilde atlatırsın🙏🏻🙏🏻🙏🏻