Kizlar pazartesi dogum yaptim cok sukur iyiyiz. Tek sorunum sutumun gelmemesi. Cunku kizim iyi tutmamis gogsumu hastanedeki hemsirelerde bastan saldi iyi tutuyot dediler hemen catladi kanadi artik dayanilacak gibi degil. Dun evime geldim ve emzirme danismanligi ayarladim. Kadin dedi gogsunu verme simdi dinlensin dedi. Bebegim yalnis tutugu icin ona emme dersi veriyoruz ozel biberonla basladik biberondan icmek imkansiz denedil sut gelmedi hic agzima cunku 1 tane delik var. Kizim emebildi o biberondan ve parmagimla beraber sirinyagla sut veriyorum. Ama etrafimdakiler diyorki biberonj verdigin icin memenu artik hic tutmaz. Bende korktum sildi. Biberon siradan bi biberon degil cok farkli birsey kolay icilmiyor sut gelmoor cok kuvetle emmen lazim. Simdilik sut sagma makinesi kullaniyorum sutum kesilmesin diye ama inanin okadar cok canim aciyorki anlatamam size😢 uclarim cok kotu oldu. Emzirme danismanligi acaba bana iyi bilgimi vermedi bilemedim. Gumus kapak uclari denedil fayda yok baska kremler kullandim fayda etmedi😢