Astadavistabeybi Kızlar göğüs ucumdan biri çatlak mı denir yarık mı denir o şekilde olmuş birazda kaşınıyor 30. Haftalığım şu göğüs ucu kremini kullanmaya başlamam gerektiğini mi ifade ediyor ?
yumukeller Astadavistabeybi aynen kullanmaya başlayın..ben lansinoh kullanıyorum. Doğum yaptım emziriyorum çok şükür çok faydasını gördüm
Serapemre Astadavistabeybi merhaba benım göğüslerimde aynı şekılde oldu ama doktorum tavsıye etmedı doğumu tetıklıyor dıe onun yerıne kantoron yada hındıstan cevızı yagı kullanmamı ıstedı
EsraUmt Astadavistabeybi Ben de dün sürmeye başladım doğuma 25 gün var hassasiyet yanma varsa sürmeye başla
Girlpowerbabe Astadavistabeybi dün eczacı bi arkadaşım bana mustela göğüs ucu kremi verdi doğumdan 1 ay önce kullanmaya başla dedi göğüs ucu yarası hiçbir acıya benzemiyormuş sanırım herkes öyle diyor erkenden önlemi almak gerek😊
Zngn0435 yumukeller Kaç ml lik aldınız ? İki boy var sanırım ne kadar süre gidiyor acaba ? Ben de almayı düşünüyorum da küçüğünü mü alsam bilemedim.
yumukeller Astadavistabeybi doktora da danışın bı gene isterseniz. Ben hergun sürmedim bide öyle ovalama falan yapmayın gogsunuzde çok fazla
yumukeller Zngn0435 10 ml olanı aldım ben yetti bana. Emzirirken göğsü temizlemeye de gerek kalmıyor o yuzden gayet kullanışlı oldu benim için
Astadavistabeybi EsraUmt benim doğuma 69 gün var ama benim birde plesanta sıkıntısından erken doğurma durumu var göğsümün birinde haşhaşlım yok ama çatlamış yani 2 ye ayrılmış küçük
EsraUmt Astadavistabeybi parmak ucunla dokunarak çok ovalamadan sür merhem bende unimom vardı ondan sürdüm dr la görüş olmadı bana arkadaşım dedi meme ucu kremi sür diye.Gümüş kalkan da var olmadı onu kullanırım nemli olması lazım çok sıcak suyla yıkanma sıcağa yakın ılık olsun
Girlpowerbabe Astadavistabeybi iyi midir bilemiyorum valla pişik kremi göğüs kremi falan bişeyler hediye olarak verdi deneyip görcez artık😁