Nhnyldz Bana yardımcı olabilirsiniz yumurtlamanın 10.gunundeyim… beta 5.7 cıktı kimyasal olabilir mi Bu uygylamayi yeni kullaniyorum ins yanlis biseyler yapmiyorumdur
Elbet-birgun-kavusacagiz Nhnyldz yumurtlamadan 12 gun sonra gebelik belli olur suan var da yokta diyemeyiz 😊 gununuuzu bekleyin yeniden kan verin
Yildirim35 Nhnyldz bende 7.3 ile öğrenmiştim canım 2 günde bir kan verip artışını takip etmelisin umarım gönlünce olur 😍
Hatice1207 Nhnyldz Tatlım ben hamile olduğumu 5.36’yla öğrendim. Çok şükür kızımızla birlikte 36+4 haftalık olduk. Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.🤲🏼👼🏻🤎
LETHE 5 in uzeri hamilelik sayılır ama cok erken yapmissiniz testi. Adet gününüzü bekleyin ve kan verin. Yada 2 gün sonra kan verin artışa bakin ikiye katladi mi diye
Nhnyldz Yildirim35 ooo masallah allah kucağına almayı nasip etsin yarın kan verecem kaç olması gerekiyor mesela sizin kaçtı hatirliyirmusun umut oluyor biliýrmsn
Yildirim35 Nhnyldz amin inşallah Allahım sanada hayırlısıyla nasip eder ❤️ diyeceğim tek şey inan sağlıklı olacağına ona hiçbirşey olmayacağına inan ben hep inandım canım 🙏 ben 2 gün sonra tekrar verdiğimde 21 olmuştu diye hatırlıyorum 🤦♀️
Nhnyldz Hatice1207 ayy allah kucağına almayı nasip etsin adete kaç gün vardı bide sonra kaç olması lazim
Hatice1207 Nhnyldz Bende bundan bir buçuk yıl öncesinde dış gebelik geçirmiştim kuzum. Allah’tan hayırlısını iste, içini ferah tut. Umarım her şey gönlünce olur.🤲🏼🥰♥️
Cigdm Nhnyldz canım yumurtlamadan sonraki gün çatlama oluyor o gün döllenme oluyor catlamadan itibaren çok normal değerin gerçi yumurtlamadan itibaren sayarsanda normal zamanla inşallah katlanarak artar gebelik testinde çıktımı
Nhnyldz Cigdm sağol canım benim normal kaset test yaptım çok hafif silik çıktı ama idrari döktüğüm gibi cıktı bakalım bugün kan verecm
mrskorkut Tam yumurtlamamın 10.günü erken gebelik testinde çok silik çizgi görmüştüm gidip kan verdim ve sadece 9,16 cıkmıştı şuan 16 haftalığız yani bekleme de kal canım şimdiden inşalllah hayırlı olsun :)) 😍🤲🏼♥️
Cigdm Nhnyldz benim catlamadan sonra 9 gün satınca kan verdim 9 çıktı değer tabi 14. Gün bile kan verinde herk sin aynı olmuyor kimin nezaman tutucu belli değil yumurta 24 saat yaşıyor