ucpprensesannesii27 Arkadaşlar daha 7 haftalık gebeyim doktorum kalp atışı çok alamadı diye oksapar kan sulandirici iğne yazdı 30 tane daha önce kullanan var mı hamileliğiniz neyle sonuçlandı kullandıktan sonra cevap verirseniz sevinirim
Minnaki_beklerken ucpprensesannesii27 merhaba ben oksapar kullaniyorum ama kalp atisi olussun diye degil. Acikcasi gittigim doktorlar da kalp atisi icin yapabilevekleri hic birsey olmadigini soylemislerdi. Benim de kalp durmasindan bir kaybim var da o yuzden sormustum ama hic bir ilac hic bir yiyecek onleyemez onu dediler. İnsallah siz saglikla sihhatle kalp atisini da duyarsiniz kucaginiza da alirsiniz.
Mlkrfk ucpprensesannesii27 benim öncesinde bir kaybım olduğu için önlem amaçlı verdi doktorum. Kalp atışı için birşey yapamaz diye yazanlar da olmuş ancak eğer pıhtılaşma varsa ve bu durumu önleyerek bebeğin beslenmesini sağlıyor. Pıhtılaşma olduğu halde iğne kullanılmazsa benek kandan beslendiği için beslenemiyor ve kalbi duruyor. Bebeğinin kalbinin durması gelişemediğini ile alakalı oluyor çoğu zaman yani kullandığımız bu iğnelerin bebeğin yaşam fonksiyonları üzerinde büyük etkisi var arkadaşım için rahat oldun kullan. Ben 8. Ayıma kadar kullanıcam inşallah. Bebeğimize sağlıkla kavuşalım 🙏
halitefe ucpprensesannesii27 ben kullanıyorum canım nerdeyse 3. Haftadan beri kan pıhtılaşması var daha önceki gebeliğimde kalbi durmuştu bebeğimin o sebeple doğuma kadarda devam edicez her gün aynı saat aynı dakikada yapıyorum hiç bir yan etkisi yok çok önemli bir iğne ama
Seva_sevaaaa ucpprensesannesii27 bende kullanıyorum ilk defa gebeliğimin 15 haftasını gördüm önce Allah sonra bu iğne sayesinde 🙏
ucpprensesannesii27 Mlkrfk içimi çok rahatlattin gerçekten teşekkür ederim Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 2 yıldır istiyorum ilk bebek dış gebelik ten düştü galiba o yüzden doktor iğne verdi hayırlısı herseyin
Minnaki_beklerken ucpprensesannesii27 cok tesekkur ederim sagolun. Bana da tedbir amacli verildi. Bir kalp durmasi bir dusuk sonrasi. Arkadasin dedigi gibi eger siz oncesinde pihtilasma testi yaptirip pihtilasmaniz oldugunu ogrendiyseniz bu sebeple kullaniyorsaniz kalp atisi icin etkili olur igne. Fakat eger pihtilasmaniz yoksa sadece kalp atmasi icin verilmez genelde. Belki de doktorunuz pihtilasma oldugunsan suphe etmistir ondan kalp atisina etki edecegini dusinmustur. İnsallah hayirlisiyla etkili olur da saglikli bir gebelik gecirirsiniz. İgne icin de cekinmeyin bir yan etkisi yok 😊
Mlkrfk ucpprensesannesii27 inşallah arkadaşım bende aynı şeyleri yaşadım ne demek olduğunu hangi duyguları hisleri yaşadığını az çok anlayabiliyorum. 🙏🙏 için rahat olsun hayırla sağlıkla kavuşuruz Allah ın izni ile
ucpprensesannesii27 Minnaki_beklerken teşekkür ederim bilgi için 🙈 haftaya yine bağırdı bakalım belki duyarız kalp atışını 🤭
ucpprensesannesii27 halitefe aslında pıhtılaşma testi felan yapmadı ilk randevu gittim kalp atışı çok alamadı gelişmemiş bebek dedi belki o yüzden verdi kullanıyorum bakalım hayırlısı
ucpprensesannesii27 halitefe bana herhangi bir test yapmadı ultrason dan baktı iğne yazdı bende korktum bisey mi var diye inşallah bisey yoktur
halitefe ucpprensesannesii27 tahmin etmiştir belki bebeğe kan akışı hızlansın istemiştir gelişimi için
Zahire38 Benim 2 kaybim olduğu için verdi ilk öğrenir öğrenmez kalp atışını duymadan kullanmaya başladım kalp atışını duyunca rapor çıkarttı igne için çok şükür 8. Hafta bitiyor
ucpprensesannesii27 Zahire38 ben 7+3 teyim şuan tam 8 hafta da doktor yine çağırdi inşallah bende kurtulurum iğneden