Ebru2432 Merhaba arkadaşlar geç döllenme yaşayanlar varmı varsa bilgi verir misiniz çünkü benim adetim 4 gün gecikti dün kanda adetim 1.20 cıktı negatif yani sizce neden gecikebilir geç döllenme olabilir mi
Israa Ebru2432 canım ben gecikmenin 15. Günü kan verdim 1.20 çıktı ama yine de ikna olmadım okuduğum Bi kaç yazıda 25. Gün öğrenen bile varmış o yüzden hala umudum var 😂😂 18. Gün bugün
momelif Ebru2432 ben iki hamilelgmdede gec dollenme olmstu fakat adet gnmde 100 lerde cikmisti ama adete yakin kalmissan eger bu deger yukselir zaten eger 4 gune olmassaniz tekrr kan verin zaten yukselmis olacaktir
Deryayurt Ebru2432 ben varım canım adetim 7 gün gecikti kan verdim 1.20 doktor negatif dedi 5 gün sonra gecikmemin 12. Gününde 26 oldu pozitif bi kaç gün bekle adet söktürücü kullanma eğer adet olmazsan kan testini tekrarlarsın
Abece Benim de geç döllenme olmuştu bir defa adetim 10 gün gecikmisti hamileyim sanmistim hatta ama sonradan doktor geç döllenme demisti
Ebru2432 momelif ben dün verdim ama çıkmadı negatif çıktı baktı işte kalınlaşma var dedi ama hasta da olabilirsin hamilelikte olabilir dedi ama kanda çıkmadı neden
Abece momelif evet kan testinde ilk yapilinca var gibi çıkmıştı ama sonra düsük oldu geç döllenmeden dolayı dedi doktor ben de anlamadim pek ama oyle gelisti olaylar 🤷🏻♀️
Israa Ebru2432 bu sabah yaptım test bozuk çıktı idrar tam ilerlemedi Bi kaç gün sonra yine yaparım artık ama dünden beri ağzımda ekşi Bi tat var geçmiyor.. Sende belirti var mı
34_21_23 Ben 2 defa hamile kaldım ikisi de geç döllenme oldu. Normal son adet tarihim 14 Ağustos doktor bebeğe göre son adet tarihini 8 eylüle çekti. Düzensiz adet olduğum için de düzensiz yumurtluyorum o yüzden geç döllenme oluyor
momelif Ebru2432 gec dollenme olablr zaten kalinlasmissa yeni olusuordur veya adet olacaksiniz biraz daha bekleyin bir hafta sonra yine olmassaniz insaallah hamilelk olablr
Ebru2432 Israa bende söyle bir şey var göğüslerin hala sis birde işte akimtim çok var hala durmuyor kasiklarimda ağrı var migdem kaynıyor
34_21_23 Israa bende 7 ay önce kürtaj oldum ondan sonra düzensizleşti tam tersi 😀 inşallah vardır allah umutlarınızı boşa çıkarmasın inşallah