Elankulan Kasım 20 si kısmetse spinal sezeryan olucam, 2 gün öncesinde covid istendi aynı durumu yaşayan yaşıcak olan yaptıran var mı acaba. Sezeryandan daha çok o testten korkuyorum 😂
Mihre Elankulan Benim de aralık sonu,ocak başı kısmetse doğumum. Hastane kesinlikle test istiyor ben de anayasanın vermiş olduğu hakka dayanarak yaptırmayacağım😌 diretecekler muhakkak ama karşılarına yasal olan anayasa maddeleri ike çıkacağım. Kimse durduk yere beynime o çubuğu sokamaz.
akcayaanneoluyorum Elankulan Ben doğum için değil de temaslı biriyle temas ettik diye yaptırdım. Saniyelik bir acı oluyor, rahatsız etmiyor dersem yalan söylemiş olurum ama sezaryen olacakmışsınız bende öyle, o çubuk nere sezaryen nere😌😌😬 10 saniye dayanırsınız 🙏🏻
1PrensAnnesi Elankulan evet bende ocak yada şubat doğumu olucam erken doğum riskimde var doktor sana uygun bi haftada bebeğe göre covid testi yapıcaz dedi ama korkmadım ne bileyim
Cnsuyakan Elankulan benim sancılarım çıktığı için hastaneye yatisim yapıldı ve Corona teesti de yapıldı yatış yapan bütün hastalara yapılıyormuş ama kandan baktılar covid için ayrıca kan aldılar
Ebrugur2019 Mihre bende Aralık sonunda sezeryan doğum yapacağım bana hastane daha böyle bir şey söylemedi inş demezler bende o testten çok korkuyorum acıkcası
Elankulan akcayaanneoluyorum 2 kez spinal sezeryan oldum bu üçüncü kısmetse iki yıl ara ile alıştı bünye ondan öyle dedim 😂 hemşireyim ama o test beni çok tedirgin ediyo
Elankulan 1PrensAnnesi ya ben sağlık çalışanıyım test veren tüm ekip arkadaşlarım ve yakınlarım acıdını söyledi o yüzden bilemiyorum korkumun sebebini 😂 😐
Mihre aysgks_34 Epifiz bezlerine oldukça zarar veriyor,çok ileriye itildiği için. Ayrıca o testlerden sonra beyin kanaması geçiren insanlar oldu.
Mihre Ebrugur2019 Evet her hastanenin prosedürü ayrı. Sizin hastanede sezaryende kaç gün yatırıyor. Bizim 1 gece olmuş.Normalde ikiydi.
Ebrugur2019 Mihre valla daha hiç konuşmadım ilk hamileliğimde de orda doğum yapmıştım sezeryandı yine 2 gece kalmıştım bu hafta kontrole gideceğim hepsini sorayım bende
Elankulan Ebrugur2019 allaah hepimizin yardımcısı olsun girip sağsalim bulaştırmadan ve bize bulaşmadan çıkalım 🙏🏻
bburcu Elankulan 6 Kasım’da benim sezaryen ama benden istemediler. İsteseler de korkulacak bir şey yok bence☺️