Minigim20 Vitaminlere ne zaman baslanmali kizlar doktorum bana iki tane vitamin verdi biri OMEGA 3 onun kokusu çok etkilediği için kullanmadım ama kan demir için falan bı şey kullanmıyorum henüz 16 haftaligiz
Birkucukkelebek Minigim20 bana 12. Haftada Demir hapı ve d vitamini verdi. 3. Aydan sonra rutin olarak veriliyormuş hamilelere ama ben mide bulantısından dolayı kullanamıyorum.
Birkucukkelebek Minigim20 bu arada omega 3 olarak efa kullanıyorum hiç kokusuz ve rahatsız etmiyor midede hemen sindiriliyor.
oykuduru21 Minigim20 13+5 haftadayım doktorum enna-Mom vitamin ve omega 3 verdi bende kan için bişey kullanmıyorum
Hey123 Femix omega kullanıyorum hem folik asit var içinde hem de vitamın. En başından beri kullanıyorum. 10+1 im
SeymaK Ben d vitamininden başka bisey kullanmıyorum şuan 17 deyim doktorum vermedi baska vitamin 🤷🏻♀️
Nuray23 Minigim20 16.haftama gircem d vitamini 9.haftadan beri kullaniyorum. Folik asit kullandim 3 ay dolana kadar. Demir kullaniyorum yaklasik 1 ay olacak. Bide tiroid hapim var onu kullaniyorum.