alatasfatma33 Selam arkadaşlar. 19. Haftadayım doktorum kasım ayı için detaylı ultrason istedi. İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. Siz nerde ve be kadara yaptırdınız ? Tecrübesi olan paylaşabilir mi acaba ?
sinber alatasfatma33 doçent perinatolog Ali ekize yaptırdım hergün farklı yerle anlaşması var araştırıp fiyat alabilirsiniz ben gop kadın sağlığı merkezinde 550 liraya yaptırdım ve 40-45 dk kdr sürdü çok memnun kaldık tavsiye ederim ki en çok tavsiye edilen doktorlardan biridir
[silindi] alatasfatma33 benim gittigim doktorum prof. tavsiye ettigi bir baska prof a gidecegim. Yorumlarda hic negatif birsey diyen de yok. Zaten doktoruma da guvenim tam. Prof. Dr. Murat Yayla. Normal ucret 850₺’ymis benim doktorumun hastalarina 750₺ dendi. 22. Haftaya girerken gidecegim. Daha var bence zamaniniz
Tahaninannesii Doktorum, Doç. Dr. Ahmet GÜL’e yönlendirdi. Yengem hemşire o da tavsiye etti kendi de oraya gitmiş birkaç yıl önce. 700 tl. Çarşamba günü gideceğim
Yasemin301 alatasfatma33 evet memnun kaldım, 40 dakika inceledi incelerken anlatti organlarini nasil olmasi gerektigini vs 3 tane renkli ultrason fotosunu verdi cd vardi cd dede yaptigi tum olcumler ve organlarinin fotosu vardi birde rapor 3,4 çikti seklinde