Ruzgarinannesii Kızlar biberlerimde problem oluştu ve doktorum 34. Hafta bebeği alabiliriz dedi. Bu kadar erken doğum da süt hemen gelir mi sezeryandan ne kadar süre sonra sütünüz geldi acaba. Teşekkürler 😊
Meriwa Ruzgarinannesii sezeryanda narkozdan dolayı 3 güne kadar gelmeyebiliyormuş bunu yaşayanlar var galactago damla var ben fayda görmüştüm tavsiye ederim internetden de yorumlarına bakabilirsiniz
Ruveydaasker Ruzgarinannesii ılk gun fılan gelmyo mama verıyolar kasıkla yada şırıngayla ama sıcak suyla fılan yıkannca gelyo
Nrgsalp Ruzgarinannesii ben normal dogum yapmama rağmen 4 gün sütüm gelmedi .stres le alakalı. Başı sezaryen yalanların anında geldiği bile oluyor .ben ce rahatlıkla alakalı
Ruzgarinannesii Gulden2416 kaç haftalık sezeryan oldunuz acaba benim ki bayağı erken olacak bu gidişle
bburcu Humana aldım baya faydası varmış. Haftaya cuma doğumum. Ameliyattan sonra içerim muhtemelen kendime gelince 😅
ttuceee bburcu 37+3 de doğum yaptim cocugu doyuracak kadar süt 3 gün geldi öncesi damla damla geldi. Açlıktan sarılık oldu ilk bebek acemiliği mutlaka yanınıza mama alin
Gulden2416 Ruzgarinannesii 41. Haftada ya canım aslında erken veya geç hiç alakası yok sen nekadar cok emzirrsen okadar çabuk gelir sütün sıkıntı yapma
ttuceee Elif0 sma anne sütüne en yakın mama similac da tercih edebilirsiniz ikisi anne sütüne en yakın mamalar bn oğlum.da ikisini de kullandım
Beyza_yzk Ruzgarinannesii Canım ben oğlumda sezeryan doğum yaptım ve sütüm hemen geldi sıkıntı yaşamadım şimdi 30 haftalık hamileyim doktorum şimdiden her gün 1 bardak rezene içmemi söyledi sütüm gelsin diye birde ben humana çay içmiştim oğlumda o da çok etki etti bende şimdi yine alıcam ama doğumdan 1 2 gün önce içmeye başla
Rmeysa_1661 Ruzgarinannesii ben sezeryan öncesi suni sancı ile normal doğum denemiştim benim hemen gelmişti ama hemşire suni sancı sonrası geldi dedi bildiğiniz züre rahim ve gögüs kasları bir çalışıyor buna bağlı şimdi ikinci de ne olur bilmiyorum ama herkes 3 gün sonra diyor
Cates18 Ruzgarinannesii 37 haftalık Doğum yaptım ilk gün az geldi ama sık sık sağdım. Ertesi gün artık bayağı gelmeye başlamıştı