Betulmtn Beta hcg artışı normal ilerlemeyip sonradan sağlıklı gebelik geçiren var mı aranızda 😔 yani 2 katı olmaması kesin sağlıksız mi demek oluyor
Birgul Betulmtn belli olmuyor canım adet günü geçmeden az artıp adet geçince daha hızlı daha cok artıyo değişiyor yanii kişiden kişiye sağlıksızda olabilir olmayabilirde doktorunz sağlıksz mı dedi
Melisahinn Betulmtn canım yüzde 60 veya 70lik artışıda yeterli görüyor doktorlar illa iki katı olma zorunluluğu yok diye biliyorum kalbini ferah tut
Baybymucize Betulmtn canım 2katı veya en az %60ı artma olması lazım mış sanırım çıkıp çıkıp düşüşe geçerse kimyasal gebelik değişik artış gösteriyorsa dış gebelik demişti doktorum beni korkutmuştu
Betulmtn Birgul ilk artış normaldi sonra azalmış artışı. O yüzden çok yüksek ihtimalle sağlıksız dedi
Betulmtn Baybymucize evet Dr um hatta dedi dua edelim de bu dakikadan sonra düşüşe geçsin de bizi dış gebelik le ugrastirmasin
Baybymucize Betulmtn canım 2katı artsın düşmesi de iyi değil düzenli artması inşallah kalbine göre olur bende böyle kan verirken öok korkardım artıcak mı azaldı mı diye şimdi 23.haftama girdim